Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
DR Grossmann
 
liis 07. mai 2007, kl 18.24
kas keegi on ta juures käinud võib oskab lihtsalt kommenteerida. minu meelest tundub suht naljakas, et söö mida tahad ja millal tahad aga kuuga saad nii palju kaalust alla.
www.gross.ee
 
rosin 07. mai 2007, kl 20.04
Ma küll ise seal ei ole käinud, aga räägitakse, et see 1 paras jama on:D Ja seda ma usun ka muidex. Saledaks ei saa kuskil parapsühholoogide ja muude jumal-teab-mis ravitsejate juures, vaid ikka tervisliku toitumise ja liikumisega:)
 
olen 08. mai 2007, kl 11.01
See oli küll mitu head aastat tagasi. Siis tegi ta kõike veel ise. Räägitakse, et nüüd ta ainult juhendab oma jüngreid. Käia tuli kolm kuud. Süüa tohtis ainult neid toite, mida tema lubas, aga ega ta eriti midagi lubanudki. Puljongit pidi jooma ja klistiiri pidi tegema. Seansid seisnesid võimlemises, mis oli segu joogast, tantsust ja ei oskagi öelda veel , millest. Ja üks seansi osa oli siis "sõnumine". Kõik istusid silmad kinni ja tema luges oma monotoonset teksti. Kõige pullim aga, et mõjus ka. See, et näljatunnet ei olnud ja kaal läks ka muidugi. Mina sain selle kolme kuuga alla 12 kilo. Ja silamd särasid ja nahk oli korras ja pingul, ei jäänud rippuma kuskilt. Aja jooksul tuli muidugi tagasi ka sööstsöömine ja kilod hakkasid tulema. Teda ma selles ei süüdista. See on minu nõrkus.
 
mina 08. mai 2007, kl 11.37
ka käisin,sain kuuga alla mingi 6 kilo,hommikul sõin liha-salatit-leiba-petti,lõuna ajal väikse topsi jogurtit ja puljongit, õhtul 200 gr puuvilja ja klaasi petti ja kõik.
Nädalas korra oli veepäev.
Kusjuures nälga tõesti polnud ja nahk oli sile ja ilus ja kuidagi noorem.Mingit vedelikku pidin ka võtma,mis nad ise kokku segasid,oli siukese kibeda maitsega pisut.Mina käisin individuaalseansil,teleka ees istusin,
käe ümber seoti niit,pärast põletati ära,aga paraku tulid kilod ikka tasapisi tagasi ja kole kallis oli ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!