Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kaalujälgijatele
 
isehakanu 08. mai 2007, kl 10.36
teil on oma punkti süsteem, aga mind hakkas huvitama, kui palju rasva on teil lubatud tarbida päevas. sest olgem ausad, ka rasva peab ju saama.
 
õige 08. mai 2007, kl 10.52
Rasva peab olema, õige! Ja seda on lubatud ikka normaalsuses piirides, tl.võid on päris suur ports pudrusse või leivale panna ja hea õli salatisse ei ole sugugi keelatud. Olen olnud kaalujälgija selle maaletoomise ajal. Siis oli teine "kastide" märkimise süsteem ja see oli kuidagi selgem ja konkreetsem, aga kitsama valikuga kui praegune süsteem. Siis näiteks oli 18-st kastikesest, mis oli jagatud: leivatooted, piimatooted, proteiin, juur ja puuvili ja rasvad, oli kaks kastikest rasvadele. Kõike peab sööma ja tasakaalustatult. Olen veendunud, et see on kaalu korrigeerimisel kõige õigem süsteem. Mingid dieedid ei aita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!