Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Psühholoog
 
Mari 08. mai 2007, kl 10.46
Kuna minu liigsöömine tundub tingitud olema ebakindlusest, stressist ja muudest sarnastest psühholoogilistest põhjustest, siis arvan, et äkki oleks mul abi mõnest psühholoogist. Kas teil kellelgi on kogemusi psühholoogilise nõustamisega seoses toitumishäiretega? Kui on, siis palun jagage muljeid ja sedagi, keda soovitaksite. Aitäh!
 
. 08. mai 2007, kl 13.32
alusta eneseanalüüsiga - soovitan kahte raamatut -

liigne kaal algab tunnetest
ja
dr phil - ultimate weight solution (eesti keeles ei ole, aga tõesti hea raamat on)

olen psühholoogijuures käinud (küll mitte kaalu pärast) ja ta ei saa sind aidata rohkem kui sa ise saad. minu psühholoog oli üldse seisukohal, et selle asemel, et ennast muuta, peaks leppima sellega kes ma olen. saa nüüd aru.
 
samasugune 08. mai 2007, kl 13.34
Kust selle dr Phili raamatu said? Juhata palun ;)
 
. 08. mai 2007, kl 14.43
krisost saab tellida <www.kriso.ee> või kui internetitarkust jätkub, siis pdfi kujul saab ka mujalt ;)
 
teemast mööda 08. mai 2007, kl 15.22
no äkki sa püüdsid ennast kalaks muuta. ära ole faktidega kitsi. see mis sinu puhul oli hea nõuanne äkki ei pruugi seda teiste puhul olla.

ja psühholoog ei saa sind aidata rohkem kui sa ise ennast aidata tahad. see lihtsalt tähendab seda, et ei ole nii, et lähed psühholoogi juurde ja sulle loetakse üks jutt ette ja oled hoplaaa terve. ise peab endaga tööd tegema ja psühholoog juhendab. samuti tabab psühholoog ära kas probleem on liigsöömine või on see ainult millegi sümptom.
 
. 08. mai 2007, kl 15.25
kelle pihta see esimene lõik käis nüüd siis? kalaks muuta?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!