Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
mis ma valesti teen?
 
katsetaja 08. mai 2007, kl 23.07
joon palju vett, loen punkte, ei näksi, ei "patusta" magusa ega ka millegi muuga, aga kaal ikkagi ei alane:( samas riided on küll natukene suuremaks jäänud, kuigi trenni hetkel ei tee. ehk on asi minu kinnisidees kaalus alla saada ja see tekitab kuidagi vaikselt stressi kehas? no täielik paigalseis on hetkel ja tunnen, kuidas motivatsioon kaob iga päevaga:(
 
to katsetaja 09. mai 2007, kl 07.36
Oleneb sinu kaalust, kui sa oled normaalkaalus ja tahad alla saada siis võib sul minna kuu või paar , enne kui kaal üleüldse hakkab alanema. Kui aga oled ülekaaluline siis peaks küll juba esimesel nädalal tulemusi olema.
 
k 09. mai 2007, kl 08.54
olen 176 ja 59, tahan kuskil 4 kilo alla saada. Kui ma mingi kolm päeva söön ilusti, peale 6 ei söö siis kaal langeb 1 kilo
 
to k 09. mai 2007, kl 09.04
Siis on ilmne, et sa nii kergelt alla ei saa. Miks üldse vaja kui sa oled niigi juba alakaalu lähedal? Kui sulle tundub, et kõht vormist väljas või midagi siis pead hoopis trenni tegema, mitte kaalu langetama. Kui sa 4 kilo alla võtad oled alakaaluline, milleks oma tervist rikkuda.
 
Utka Fjodor 09. mai 2007, kl 09.20
k: kui kaotad 1 kilo, on see ilmselt maksa glükogeen nagunii, mitte rasv. sellises (sisuliselt ideaalkaalus) kui soovid tõesti veel kaotada kaalus, tasub tõesti kuulata eelmist. ainult trenn aitab siin. kui lihase arvelt kaotama hakkaksid, hakkavad Su õlanukid suhtkoht varsti välja turritama.
 
katsetaja 09. mai 2007, kl 09.22
Pikkust 168cm ja kaalu tänase hommikuse seisuga 69,9kg:( Vähemalt 65kg peale tahaks küll saada, aga no täiesti võimatu tundub:(
Kas ka magamine võib mingil määral kaalulangetamist mõjutada? Viimane nädal aega olen saanud magada vaid ca 6 tundi keskmiselt ja tunnen ise ka, et sellest jääb selgelt väheseks. Ehk organism vajab rohkem und kalorite põletamiseks?
Ah, ma ei tea, otsin põhjuseid juba igalt poolt ja igast asjast... Jälgin küll punkte ja vee joomist ilusti, aga miskit ikkagi mäda ja pean selguse saamiseks vist kaalujälgijate rühmaga liituma. Ei tea, kas oleks abi sellest või püüaksin omal käel siiski mõnda aega veel edasi? Tuindub kuidagi mõtetu lihtsalt iga nädal 100.- kulutada selle rühma peale...
 
to katsetaja 09. mai 2007, kl 09.28
"Quebeci ülikooli teadlased on tõestanud, et pikk uneaeg soodustab kaalust allavõtmist!
Tähtis on vaid selle õige organiseerimine.
8 ja rohkem unetundi on ideaalne retsept allavõtmiseks ning saledana püsimiseks.
Kui magad vähem kui 5 tundi ööpäevas, siis suureneb risk liigseid kilosid koguda neli korda. Kui uni kestab 5-7 tundi, on sul samuti keeruline alla võtta."
Selline artikkel on siinsamas Delfi naistelehes!
Mine ja loe pikemalt kui soovid aga täiesti võimalik põhjus on sinu väheses unes.
Olen ise ka täheldanud, et kui öösel vähem kui 7 tundi saan magada siis on söögiisu päeval suur aga kui magan vähemalt 8 tundi siis suudan toituda normaalselt.
 
. 09. mai 2007, kl 09.55
mina olen ka täheldanud soest vähese une ja suurema isu vahel. selline tunne et kui vähe magan siis on nagu rohkem energia=rohkem süüa vaj päeva jooksul ..
 
mimm 09. mai 2007, kl 10.11
nu mida rohkem magad seda vähem jääb aega söömiseks :-p
 
mmm 09. mai 2007, kl 11.55
kaua sa selle KJ-ga tegelenud oled? kui alles esimesed nädalad, siis soovitan ikka ise edasi purssida. mina ka ei näe mõtet iga nädal 100.- maksta kaalumise eest.

nõuanne: kaalu end kord nädalas samal ajal (nt hommikul peale wc-s käimist kui ei ole veel midagi söönud ega joonud ja samade riietega/ riieteta). igapäevane kaalumine ei ole soovitav. samuti võid end sentimeetririhmaga ära mõõta- vahel on nõnda, et kilod ei kao, aga kaovad sentimeetrid. millest see oleneb- pole õrna ainugi, aga räägin enda kogemusest.

mul sõbranna hakkas KJ-s käima ja oli ka väga pettunud, et esimese nädalaga vaid 600g alla võttis. tema probleem (ma arvan) oli selles, et ta keha hakkas vett kinni pidama- käed ja jalad olid tursunud. enne pole ta suurem veejooja olnud ja nüüd hakkas siis 1,5-2 l vett päevas jooma. tema puhul organism lihtsalt reageeris vee kinni hoidmisega- ja vesi kaalub päris palju. usun et kui tema keha sellise veejoomisega ära harjub, siis ei hoia ta enam vett kinni ja selle võrra näitab ka kaal väiksemat nubrit. küll see sõbranna on aga täheldanud, et riided jäävad suuremaks.

jõudu ja jaksu sulle.
 
meke 10. mai 2007, kl 10.30

to'katsetaja
ehk oleks vaja oma toidulauda tasakaalustada õige
toitumisega,tahad infot,siis võta minu mailile ühendust
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!