Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kes kurat mõtles välja kaalujälgimise
 
üks paks 09. mai 2007, kl 14.38
Olen siis nüüdseks 7 nädalaga langetanud kaalu 5 kg. Valanud higi ja pisaraid. Väga tugeva ülekaalu korral oleks küll suuremat kaalulangust oodanud.Kõige hullem asja juures see, et kõht on kogu aeg tyhi, energiat pole ja olen muutunud närvipuntraks. Süüa võin 24 punkti ja selle olen kõik ära söönud, lisaks palju juurvilja ja mõned puuviljad. 3 korda nädalas teen aeroobikat ja üldse päeval liigutan end tihti. No mida ma küll valesti teen? See punktide arv on ikka väike minu jaoks, ma muud ei oska arvata. Aga kui palju võin siis punkte juurde süüa? Lihtsalt ei jaksa enam, kohutav nõrkus on kallal. Äkki on kellegil sama probleem olnud ja jagab siin oma mõtteid? Ootan suure huviga. Head päeva kõigile!
 
suslik 09. mai 2007, kl 14.48
ei soovita, vöta rahulikult ja mötle läbi mida tahad, mu vanaema ütles, et mille järgi isu on, seda peab sööma, muidugi kui vöimalik, ei ole sellist kogemust kaalujälgimisega sest norm kaalus olnud olgugi et söön alati mida taha ja palju tahan
 
huviline 09. mai 2007, kl 14.53
aga kes kurat sind käskis siis kaalujälgimisse minna,kui nüüd vannud?
 
R 09. mai 2007, kl 15.54
mõistan sinu muret.ma ei tea küll ,kui vana sa oled,ise olen 45 ja vähemalt 20 aastat ülekaaluga maadelnud.noorena paastusin suurema vaevata 30 päeva jne.sellise tegevusega ma enda kehale küll midagi head ei teinud.kui kaalujälimine eestisse tuli,siis võtsin kenasti alla ja olin lausa õnnelik,et selline asi nagu kaalujaälgimine olemas on.väga ruttu tuli kaal tagasi,pluss tublisti lisakilosid.nüüd oli juba väga raske mõni kilo alla saada.olen katsetanud kõike:CR2,herbalife,role jne.mitte miski ei toiminud.söön väga tervislikult.probleem ikka selles,et toidukogused liiga suured.pikemalt aega,vähem süüa,pole ka õnnestunud.nüüd võtan reductili,see on esimene ravim ,mis mul vähendab söögiisu.kahe kuuga kadunud 12 kilo.pole kannatanud näljatunnet.punktilugemine on kõige hullem mu meelest.soovin sulle jaksu kaalualandamisel!
 
Margit 09. mai 2007, kl 15.56
No sa oled ju harjunud sööma mehemoodi. Loomulikult on nüüd hala ja nutt kui pead naise moodi sööma. Pead muutma ka oma mõtlemist ja teadvustama endale, et terve prae asemel sööd pool praadi. Organism on sul harjunud suuri portsioneid saama ja magu on välja veninud. Loomulik, et kõht alguses protestib kui "pooltühi" peab olema.
 
nell 09. mai 2007, kl 16.00
aga KJ süsteemis on ju niipalju 0 punkti asju, söö neid siis rohkem, kõigepealt porgandist kõht täis, siis praadi mahub ju vähem.
tee 0 punkti suppi või hautist.
mul sõbrants KJ ja nälja ega tõiduvähesuse üle pole kurtnud.
edu igatahes
 
Kah paks 09. mai 2007, kl 17.03
Mina küll ei saa su murest aru. Mul oli ülekaalu umbes 30 kilo. Nüüd olen ligi 10 kilo maha võtnud. Kui valesti sööd, siis ongi kõht tühi jne. Sa ei kirjuta sõnagi veejoomisest midagi. Kas vee kogus on ikka joodud? Söö neid toiduaineid, mis hoiavad kõhu kauem täis. Ma ise söön hommikuks putru (piimaga pooleks helbed) ja lõunat söön kella 13-14 paiku. Õhtusöök kella 19 paiku ja ma ei kurda. Jääb ka näksimiseks toitu. KJ šokolaadid, juurikad tipiga jne. Vaata uuesti oma menüü üle. Ja kui on korralik ja hea grupijuht Teil, siis palu tema abi. Näita oma punktipäevikut ja küsi, mida Sa valesti teed.
 
k 09. mai 2007, kl 18.36
Kaalujälgimisega minul küll kõht tühi ei olnud, kuigi süüa võisin vaid 18 punkti tollal. Nii palju oli ju ilma punktideta asju. Söö näiteks paar keedetud kartulit ja hästi palju lillkapsas.....ei mahu ju enam ei liha ega kastet ja kõht on tunde täis. Punkte ainult paar tükki.
 
eh 09. mai 2007, kl 23.28
keedetud lillkapsast kõht tunde täis?.... no mida juttu..
 
meke 10. mai 2007, kl 10.22

to'üks paks
tulge ja ühinege,tegeleme päevast päeva ja on väga
head tulemused ja näited -inimestel endil,ise räägivad,
annavad nõu,koos on alati kergem ,keegi ei näita näpuga!
Kirjuta minu mailile
 
paks kass 10. mai 2007, kl 14.10
keedetud lillkapsas on nagu austrid - seda võib ämbrite kaupa süüa ja ikka tolku ei mingit. mao venitate välja.
sööge parem üks korralik väike tükk tailiha ja piisavalt rohelist ning juurvilju kõrvale, ja kõht püsib kauem täis.
 
kah paks 10. mai 2007, kl 21.50
mis asi on reductil.....kas keegi selgitaks ja kust seda saada????
 
sam 11. mai 2007, kl 03.33
te ikka teate, et dieet kaotab mitte ainult rasva, vaid ka lihasmassi ja lihasmass on see, mis energiat kulutab. selleparast ongi iga jargmine dieeti v6imatum kui te ennast ei liiguta. trenni peab tegema!!
 
100-kilone 11. mai 2007, kl 11.29
Olen olnud mitu korda kaalujälgija, aga kaal tuleb iga kord "hiilides" tagasi ja rohkem veel. Ja enam keha end "petta" ei lase ning kaal alla ei lähe. Ma võin süüa vaid 18 punkti päevas ja see lugemine ajab hulluks, sest kõht on kogu aeg tühi! Söön väherasvast toitu, kuid kaal ei lange. P-sse see kaalujälgimine!
 
koppel 12. mai 2007, kl 13.57
minul oli ka kaalujälgimisega kogu aeg kõh tühi. kusjuures mul ülekaalu nii 5-10kg. ma olen ar saand, et nii suuri muudatusi järsku teha ei olegi äkki mõttekas. vähendada toidukogust nii 5-10%, siis sellega harjuda ja siis veel 5-10% jne. ei tule kiiret tulemust, aga püsivam.
 
Kah paks 15. mai 2007, kl 01.31
Sa, 100 kilone paned siin segast. Arvuta uuesti, mitu punkti saad oma kehakaaluga süüa. Mina ei saa küll 18 punkti kuidagi. Ja ega Kaalujälgijate rühmas käimine sinu kehakaalu ei alanda. Asja mõte on, et sa õpiksidki tervislikult toituma ja muudaksid oma mõttemaailma. St. peale söömise on veel palju muudki teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!