Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kas midagi on valesti?
 
Ohjah.. 09. mai 2007, kl 17.59
Hakkasin jooma päevas väga palju vett, sest et nii soovitavad nö. "elukutselised kaalujälgijad". Nüüd aga pean umbes iga tunni aja tagant WC-s käima. Kusjuures, vee kogused ei ole nii suured. Päevas maksimum võib-olla 1,5 liitrit. Kas mul on midagi viga?


Miks on üldse vee joomine nii kasulik?
 
' 09. mai 2007, kl 19.15
vetsu vahet jooksmine on normaalne. vee joomine kasulik kahel põhjusel -esiteks enamus inimesi joob liiga vähe ja tihti peab janu ekslikult näljaks ja siis sööb hoopis ja teiseks tekitab vesi täiskõhutunde, siis ei ole kõht ka nii tühi kui seal pidevalt vett on.

organismile on ka vesi normaalseks funtsioneerimiseks vajalik.
 
katsa 09. mai 2007, kl 19.16
vee joomine on kaalujälgijate puhul hea, sest see nö toidab kõhtu. ei söö pärast nii palju. hea on ka, sest see puhastab organismi. aga halb, väga halb on neerudele, kui pikemat aega suurtes kogustes juua. aga wc's käimise koht ei oska midagi muud öelda, et arvatavasti on see siiski joomisest.
 
Min 09. mai 2007, kl 22.42
Mina joon päevas ca 5 tassi rohelist teed ja jooksen iga poole tunni tagant vetsu sirtsutama :P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!