Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
reductil kõrvaltoime
 
ikka Möö 09. mai 2007, kl 22.12
ca tund pärast kapsilt tuleb ärevushoog ja kestab ca 4 tundi. kangesti paha tunne :(( olen võtnud 6 päeva ja iga päev kordub sama. kas see jääbki nii? ja millal hakkab kaal langema (kui muidugi üldse hakkab)?
 
mööle 10. mai 2007, kl 00.39
kõrvaltoimed taanduvad ca 2 esimese nädala jooksul, kui on tõsine ärevushäire, mis segab muud igapäevast toimetust, siis konsulteeri arstiga. Kindlasti välistada antidepressandid ja Reductil koos või antidepressandi kasutamine viimase kuu jooksul enne Reductili kasutamist. Kaal hakkab langema siis, kui lisad lisaks ravimile ka dieedi ja füüsilise koormuse, esimest mõõdetavat tulemust võiks näha 1 kuu mõõdudes. Võiks oodata kaalulangust ca 2-5 kilo kuus. Kui kaal langeb alla 2 kilo kuus siis, kas annust tõsta, vaadata üle menüü või ravimi võtmine katkestada.
 
olga 10. mai 2007, kl 01.35
no mul olid sellised kõrvalmõjud mingi pea kuu aega - süda puperdas jne. aga harjunud nüüd olen. kui kiiirest kaal hakkab langema, sõltub ikka. mul hakkas kolinal minema parast teist kuud. alguses aeglane.
 
Liss 10. mai 2007, kl 09.20
Mul kahekuulise kasutamise järel hoopis kaal 2,5 kg tõusnud :s
 
mmm 10. mai 2007, kl 11.00
mul läks esimesenädalaga 3 kg maha. täna saab 2 nädalat täis, homme kaalun uuesti.

esimesed 2 päeva oli kõht lahti. siis läks kinni. nüüd pole nädal aega suuremal hädal käinud- ei teagi mida kohe tegema peaks. iga päev söön activia jogurtit, köögivilju, puuvilju, saia ei söö- ja ikka kõht kinni.

mul aeg-ajalt öösel süda peksab ja ei saa magada. esimestel päevadel oli unega probleeme- muudkui vähkresin voodis ja kui uni tuligi, oli see väga rahutu.

isu on küll ära võtnud. eile miskipärast oli isu suurem. ei tea kas organism harjub nendega ära ja isu tuleb tagasi- st et mingi aja reductil pärsib söögiisu, aga kui organism sellega ära harjub, siis see enam ei aita?
 
mann 11. mai 2007, kl 17.18
mul kuppel tõusis pealt, tavaliselt vererõhk madal
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!