Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
mis tunne on?
 
Milli Mallikas 11. mai 2007, kl 13.17
e. siis mis tunne on olla paks?
 
to Milli Mallikas 11. mai 2007, kl 13.41
Tahad järgi proovida või :D
Ma 171 pikk ja kunagi kaalusin ligi 100 vot see oli ikka väga jube tunne; ükski riie selga ei sobinud ja kõik riided mis endale ostsin pidid olema tingimatta kas tumesinised või pruunid. Heledaid toone lausa kartsin. Liikuda oli raske , end peeglist vaadata oli jube ja igasuguste fotode peal nägin ka jube välja.
Siis võtsin alla ja sain kaalu 84-86 kg. , tekkis julgus kanda heledamates toonides riideid ja peeglist ei olnud ka end nii hirmus enam vaadata. 78-79 kilo peal tundsin end juba väga hästi, tegelikut sama tunne mis oli kunagi kui olin veel normaalkaalus oma 15 aastat tagasi. Seepärast ma ei ajagi mingit modellikaalu taga, kui ma end kusagil alla 80 hästi tunnen siis mind ei huvita, et olen ikka natuke ülekaalus.
Enda jaoks pean kaalu 73-77 normaalseks milles end täiesti hästi tunnen aga ütleme nii alates 85 kg. ülespoole on ikka väga jube olla.
 
liisu 11. mai 2007, kl 16.37
Muide, paar aastat tagasi ilmus yks raamat nimega Paks. Seal üks Rootsi naine kirjutab humoorikalt, kuidas on väga paks olla. Päris elus see ilmselt niiväga lõbus ei ole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!