Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
süüa enne või peale trenni?
 
kats 11. mai 2007, kl 17.49
Kas oleks targem süüa enne või peale trenni?
Siiamaani olen söönud peale trenni, mitte küll nii, et tulen jooksmast ja hakkan kohe mugima, vaid käin pesemas ära, teen end korda ja siis söön. Olen kuulnud ka seda, et tegelikult ei tohiks mingi tund või paar enne ja peale trenni vist üldse süüa, kuid kuna ainuke aeg, mil mul on võimalus trenni teha, on hommik, siis ei kujuta ette, et peaksin selle pärast veel varem ärkama, et oodata pärast, et süüa võiksin:)
 
ew 11. mai 2007, kl 19.44
 
enne 11. mai 2007, kl 22.46
kindlasti enne,s iis on trenn efektiivsem. põletab rasvu paremini!!!
 
tidrik 11. mai 2007, kl 23.42
Nii enne kui peale. Tühja kõhuga (hommikul) jõuad minimaalselt pingutada, nt. banaan enne trenni tegemist oleks hea. Ja kindlasti ka normaalne hommikusöök pärast trenni.
 
muti 12. mai 2007, kl 08.52
Täsi kõhuga on raske trenni teha. Pealegi pidi keha trenni tehes ja rasvu põletades seda veel pärast trenni inertsist edasi tegema ja toidust saadava energia ka ära põletama. Nii et pärast trenni siis.
 
naiska 12. mai 2007, kl 15.31
Sööma peab nii enne kui peale trenni! Ärge jumala pärast näljutage end! Vaadake, et enne trenni ei pugi end kurguauguni rasvast toitu täis!! Hea, eriti hommikul on paras ports kaerahelbeputru moosiga, leib juustuga, hea tee või piim/kohvi. Ja peale trenni tuleks ka süüa, muidu jääb organism nn energiavõlga ja see kurnab.Ja kuna sa teed trenni hommikul, siis peaksid sööma nii enne kui pärast trenni, muidu ei vea päeva välja.
 
Rahetera 13. mai 2007, kl 12.21
2 tundi enne trenni ei tohi süüa sellepärast,et siis kulutad ainult selle toidu kaloreid mis sa sõid. Rasva põletamist ei toimu. Ja peale trenni peab sööma, et organism taastuks. Sellise info andis Ott Kiivikas.
 
angel 13. mai 2007, kl 12.50
Enne trenni ei saagi eriti süüa, sest siis ei jõua treeni teha. Ma püüan kaks tundi peale söömist jooksma minna ja siis söön peale duši all käimist.
 
:) 13. mai 2007, kl 22.18
tidrikul on õigus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!