Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
pärast supidieeti
 
are 16. mai 2007, kl 09.12
Vaatasin juba otsingust, kuid midagi ei leidnud.

Aga head supidieedi, siis selle imesupi http://anahata.imelaps.ee/article/article.php?id=12, pidajad.
Kui nädal läbi sai, mis siis edasi?

Alustasin esmaspäeval, hetkel sujub.
Täpselt ei tea, et palju sellega alla võtan, aga usutavsti mingi 3-5 kg ikka. Tegelikult tahan maha võtta kokku 13 kg (olen 165cm ja esmaspäeva hommikul kaalusin 72 kg), see on minu jaoks just kõige parem kaal, siis nii 58-60 kg.

Supidieedis on kirjas, et seda võib muudkui jätkata, aga tegelikult. Mida soovitate, kes proovinud, kas teha edasi supidieeti või minna tavalise kaalujärlgimse peale?
 
krutu 16. mai 2007, kl 10.24
mina kapsasupidieeditan juba kolmandat nädalat, esimese nädala sõin enamvähem ainult suppi ja puuvilju, sõin ka kaltsiumitablette.Teisel nädalal lisasin supile igapäevaselt muna ja rasvat jogurtit, loomulikult ka hunnikuteviisi puuvilju.Kolmas nädal praegu käimas, vaatasin netist et kiudaineid nigut üldse ei saa ja lisasin menüüsse hommikuse pudru.Nüüd ongi nii, et põhiasi mida söön on ikka see supp, hommikuti peotäis putru, õhtupoolikuti jogurtit ja muna ja päevotsa vahepaladeks puuvilju, eriti maasikaid ja mandariine ja õunu, need nii maitsvad.Ühestki ainest nagu puudust pole tundnud, küüned ei murdu ja juuksed peas.Kaal langeb ka kenasti, kusjuures teisel ja kolmandal nädalal on eriti kenaste langema hakanud kuigi lisasin igasugu pudrud ja muu oma menüüsse.
Mis seal muud, proovi ka!
 
supp 16. mai 2007, kl 10.31
Mina olen teinud supidieeti kolme nädala tagant.Vahepeal mõtlen, mida suhu pistan.Viimati võtsin alla 4kg.Olen 161cm pikk ja nüüd kaalun 61 kg.
 
are 16. mai 2007, kl 10.33
krutu, kui palju oled nii preguseks alla võtnud?

ise mõtlesin ka umbes sinu moodi seda jätkata
 
miina 16. mai 2007, kl 13.22
neid dieedisupi retsepte, just kapsasupi retsepte nüüd igasuguseid. olen märganud, et esialgene variant oli rangem. nüüd hautatakse sibulat veel väheses rasvas ja lisatakse seeni jne. samas on mul küsimus, et palju seda suppi siis päevas sööma peab? lisatakse ju sinna 6 sibulat, kapsast palju ja vett 2-3 liitrit. kas see on siis päeva kogus mille peab soovitavalt ärasööma?
 
are 16. mai 2007, kl 13.45
Mina tegin selle retsepti jargi, mille lingi eelpool lisasin ja järgin ka seda päevamenüüd.
Sellest kogusest sain hiiglama potitäie suppi, mida küll minu arust keegi ei jõua ühe peävaga ära süüa, mul jätkus kaheks pooleks päevaks. Ja öeldud on, et söö nii palju kui tahad.
 
. 16. mai 2007, kl 14.30
mu meelest supp on parem kui saumikseriga püreeks lasta.
 
supp 16. mai 2007, kl 18.04
Minule jätkub sellest supist nädalaks ja jääb veel ülegi. Söön päevas umbes 2-3 keskmist kausitäit.
 
v. 16. mai 2007, kl 21.28
kuna dieet on väga madala kalorsusega, siis kauem kui nädal pidades läheb keha säästurežiimile. ehk siis valmistub kitsasteks aegadeks ja iga gramm, mis kohe ära ei põletata salvestatakse tagumiku peale pekiks. säästurežiimist välja tulla on väga raske nii, et mitte topelt kaalu tagasi ei võta.

tehke seda dieeti üks nädal kuus näiteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!