Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Lühikeste ja paksude naiste riidevalik
 
Kevadrull 16. mai 2007, kl 09.37
Jätsin suitsetamise maha ja kaalujälgimise unarusse, tulemuseks Loomulikult teen tööd endaga, aga ilmselt mu keha on kõikidest senistest dieetamistest ehmunud ja kaal ei taha alla minna. Seega on hetkel päevakorras, kuidas riietega maksimaalselt varjata oma vigu.
Kahjuks on praegu moes olevad riided kõike muud kui mulle sobivad: seelikupikkus on veider, kas liiga lühike stiilis "mul on teksavöö" või kolmveerandpikkusega, milles mina näen välja nagu jalgadega kohvikannusoojendaja või selline puhvis-kihiline variant, mis lisab niigi suurtele puusadele paar kilo. Madala värvliga teksapükste peale tekib selline mõnus "sang", mis pressib pluusi ääre alt välja...ebaeetiline minu arvates täiesti.Ainult kostüümis ka ei taha käia.
Mida teie poest ostate-leiate või kasutate ainult õmblejaid?
Kas on mingeid poe või kaubamärgi soovitusi?
 
Kevadrull 16. mai 2007, kl 09.47
Osa teksti on kaduma läinud:))(see delikaatne osa;)) olen 160 cm pikk, 65 kg, pirnikujulise kehaga.
 
anja 16. mai 2007, kl 10.32
Lühikestel on üldse raske riideid leida, ka mitte paksukestel.

Mul on üks tuttav väga sarnane sinu kirjeldustele, tema minu arust oskab riietuda.
Pikk seelik teeb ikka pisut pikemaks, kanna selliseid alt pisut laienevaid pikki seelikuid, ka püksid laiema lõikega alt, siis sellised ühtlaselt alla laienevad, pisut, mitte jubedad lohvakad.
Pirni kujul on enamasti peenem ülakeha, siis pluusid võivad olla kehassse töödeldud, mitte just liibukad, aga vöökohta ikkagi toonitavad. Suured ja konkreetsed mustrid pole sulle. Öeldakse küll, et pikitriip teeb pikemaks, kuid lühikese puhul ei tohi see olla liiga jäme ja kontrastne, siis nagu kloun, tagasihoidlik pikitriip on hea.
Kontsad natuke kõrgemad, lühikesed on ühtemoodi koomilised täiesti madalate ja ülikõrgtega, selline 5-7 cm kontsa on kõige parem.
Allpool olevaid riideid kanna musti või tumedaid ja ülevalpool kirjud, võib ka heledamad.
 
anna 16. mai 2007, kl 12.17
PTA-st ostan riideid. Soovitan alati (kui oled Tallinnas) just nende firmapoodi Akadeemia teel, seal on sagedasti soodukaid-muide on praegugi.
Jakke lühike inimene sealt ei saa, kuna taljekohad on lühikestele liiga madalal, aga pluuse, pükse, seelikuid ka kleite, mantleid, jopesid saab ikka. Püksid ja mantlivarrukad jäävad muidugi alati pikaks. Mina lühendan neid ise, kuid kauplusel on olemas vastav rõivakohendusteenus.
 
pikk 16. mai 2007, kl 13.16
Ohh. Ja mina arvasin, et ainult pikkadel on mured klappivate riiete leidmisega...
Soovin edu nii pikkadele kui lühikestele.
 
pisilane 16. mai 2007, kl 13.23
mina lausa pisilane oma 150 cm-ga ja kaalu hullumoodi palju (paber ei kannata nii suure arvu kirjutamist), riideid saan enamasti vaid, mis parata, kaltsukatest, stiiliks vabaaeg-sportlik, vaid tööl olles vormiseelik-pluus
 
issand 16. mai 2007, kl 15.02
No, tõesti oled väga, väga paks! IRW
 
Liblikas 16. mai 2007, kl 16.17
Kuule, kehamassiindeksi kalkulaator annab 160 cm naise ideaalkaaluks 56 kg. Nii et võib küll veidi mures olla. Ei ole nii, et ainult siis, kui sul on 50 kg ülekaalu, on õigus kaalu pärast muretseda!
 
Kevadrull 16. mai 2007, kl 16.28
Kehamassiindeksi alusel olen ma kergelt ülekaaluline. Aga tegelikult on asi nii, et mida lühem, seda enam paistavad kilod välja, isegi kui ülekaalu on mõni kg.
 
gretel 16. mai 2007, kl 17.24
Kuule kevadrull lähme parem koos trenni ja saame peenemaks, siis saab ehk normaalseid riideid ka kanda. Mul muide sama mure ja isegi pikkus ja kaal samad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!