Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
grillvorst
 
väti 17. mai 2007, kl 11.00
Kui grillida vorstikesi, siis tilgub ju sealt palju rasva välja. Kas seoses sellega ka toote kalorsus väheneb? Peaks küll, ise arvan. Kui näiteks töötlemata vorst annab 5 kaalujälgijate punkti, siis kas peale seda kui ta on oma rasva välja tilkunud, väheneb ka punktide arv? 1 punkti võrra ikka? Või eksin ma?
 
paks kass 17. mai 2007, kl 12.20
punktidest ei tea midagi ega tahagi teada, aga loomulikult väheneb.

kunagi kuskil avaldati mingi 10 lihtsat ja kiiret nippi kaloritarbimise vähendamiseks, seal nimekirjas oli palju lollusi - nagu "loobuge igapäevasest alkoholist", jube kasulik inimesele kes ei joo - aga ühe nõksuna oli kirjas ka, et kõik rasvased ja rasvast või õlist tilkuvad asjad nagu näiteks pannkoogid või pizzalõigud tuleb peale pannilt võtmist majapidamispaberiga üle patsutada, et liigne rasv ära imbuks. seal oli ka nimetatud, mitmest kcal niimoodi keskmiselt lahti saab, number polnud enam meeles aga oli üsna muljetavaldav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!