Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
vesi
 
mis teha 16. veebruar 2008, kl 16.19
jube huvitav kui tööl olen joon väga palju vett,aga kodus siis kui vabapäev on ,veejoomisega suured raskused lihtsalt ei lähe alla ei saa ju sundida kui ikka alla ei lähe,mis vett teie joote ja kui raskelt või kergelt see läheb sunnite end
 
dingo 16. veebruar 2008, kl 16.31
Mul sama jama,aga tööl olles on saku lätte veeautomaat kohe vastas silmapiiril ka.Peaks vist koju ka muretsema:)))Muidu kodus joon küll ainult kraanivett.
 
aga 16. veebruar 2008, kl 20.31
saku läte on ju ka kraanivesi. meie siin sakus joome kraanist seda sama vett mis teile lammastele kallima raha eest maha müüakse. ettevõtlus ruulib!
 
vesi 16. veebruar 2008, kl 23.20
Kraaniveel ja kraaniveel on vahe küll. Kui on puhta veega puurkaev, siis kraanivesi on õle kõige. Kui aga paraku tuleb linnatorustikust võõi kaevust, kus sooraud sees - ei ole nagu eriti hea joogimaterjal. Vee suhtres on abiks Britta kann tegelikult. Ja vett võib asendada ka teega - ainult mitte musta teega. Parimad on taime-, puuvilja- ja roheline tee.
 
Wesi 29. august 2023, kl 15.28
H 2 vesinikvesi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!