Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
täissuitsuvorst
 
lihasööja 25. veebruar 2008, kl 14.46
100g tootes valku ca 23g ja samapalju ka rasva
kas hea või halb valik?
 
n35 25. veebruar 2008, kl 15.46
No kui kaalu tahad langetada, siis seda kyll ei maksaks syya.
 
airi 25. veebruar 2008, kl 15.48
Miks? Siin ju kogu aeg rõhutatakse, et kui kaalu tahad vähendada, siis tuleb palju rasva süüa.
Ma arvan, et suitsuvorst on ok.
 
blaah 25. veebruar 2008, kl 15.51
vorstide puhul ei saa kindel olla selle koostises. kas seal üldse liha on või äkki on hoopis seal taimerasva lisatud, tärklist jne
 
kook 25. veebruar 2008, kl 16.21
suitsuliha on hea! seda tasub alati eelistada igasugusele vorstile
 
teemaalgataja 25. veebruar 2008, kl 16.55
pakendilt vaatasin, et 100g vorsti valmistamiseks on kasutatud 109g veiseliha ja 64g sealiha. küsima just ajendaski, kuna palju juttu siin olnud süsivesikutest kui kurjajuurtest (neid seal vorstis 0,2g). keeduvorst ja viiner sisaldavad ka jahu jms,ühe sõnaga ka maha tehtud tooted. aga ainult kalkuni- ja kanafileed ka ju ei taha kogu aeg.
sellel suitsuvorstil on paraku ka paar E-d ikka sees, aga kus valmistoodetes neid poleks (maitsetugevdaja ja mingi säilitusaine) siis muidugi sool ja silma hakkas ka glükoos, muud katastroofilist nagu pole. ja rasva on täpsemalt siis 21g
tegemist Oskari tootega ja maitselt väga meeldib.
 
blaah 25. veebruar 2008, kl 17.00
ega ükski tootja ei ütlegi palju nende tootes tärklist, kondimassi või transrasvu :) aga kui kanafileest kopp ees siis miks siga, kala ei söö ?
 
teemaalgataja 25. veebruar 2008, kl 20.48
no ütleks, et keeduvorstidel/viineritel/sardellidel on ikka päris konkreetselt kirjas, et sisaldavad nt kartulitärklist, searasva, seakamarat, lõssipulbrit, stabilisaator, kõiksugu E-d jne lisaks liha koostis nt sealiha 10% (millest võib ka omad järeldused teha)
kala söön muidugi ja lihast fileetooteid, point rohkem selles et kuulda arvamusi täissuitsuvorstist... kas rohkem kiitev hoiak v. laitev. ma tõesti ei hakka "näkkimiseks" sealiha käntsakat sööma või ahjukala küpsetama, küll aga maitseb nt vinnutatud veiseliha (rasv nii 2%), nüüd tekkis küsimus suitsuvorsti kohta.... ühe sõnaga midagi, mida näkkida või kasvõi näkileiva peale panna.
 
oskar 26. veebruar 2008, kl 10.35
normaalne valik. täissuitsuvorst on suht "aus kraam", vorstidest kohe kindlasti parem valik kui salaami, poolsuitsuvorst, keeduvorst. ka rasvasisaldus on väga ok
 
WORST 26. mai 2022, kl 15.56
Praadides hüppab see vorstilaadne toode pannilt minema ja ka enamus kallima hinnaga vorste sest sisaldavad nii palju vett ja muud saasta mis praadimist ei kannata Kurat ega mu pann mingi batuut pole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!