Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
VESI
 
Maarja 13. juuni 2009, kl 21.20
Olen 13 ja pikkus on 169 . Kaalusin ennem 55 ja 56 . Siis maitea, ma polnud üldse rahul. Ema ja teised kõik räägivad, et ma pean võin süüa palju tahes, ma ei võta juurde. Enda arust küll võtan. Mul oli ka söömishäire :S see oli niijube, sõin midagi siiis kohe tundus et okooouuu nüüd ma võtsin maitea kui palju juurde, ja läksin wc-sse. Panin näpud kurku, ja seda väga tihti. Olin isegi õnnelik, et nii teen.Hiljem oli aga väga vastik , et mida ma ometi teen :/:/ Ema ja keegi ei saanud teada, ja ei tea siiani. Aga ma pole enam teinud seda. Peale tänase, kuna sõin kõhu täis ja siis mul oli veel soolase isu ja võtsin vortsi, sõin selle ära ja noo pärast oli selline tunne,et ma kohe oksendan selle välja. MA ei suutnud ja oksendasingi. Mu kaal on hetkel 54-55 ( hommikul oli 53,5).

Olen juba mitu nädalat teinud nii, et ma söön hommikuti korralikult(pudrud ja värgid) aga lõunal ja õhtul ei söö enam üldse. Ainult kaanin vett ja paar tassi teed. Mõnikord ka paar puuvilja. Ja tunnen end hästi, söögigisu on ära kadunud:)
Aga tahaks süüa korralikult, kuid ei suuuda. Palun aidake :((
 
k 17. juuni 2009, kl 00.29
Sa ei tohi nii noorelt endaga mängida. Pärast võivad väga hullud tagajärjed olla.
Proovi sellest rääkida, kellegagi, keda usaldad, et saaksid õigel ajal abi.
 
Wesi. 29. august 2023, kl 15.29
H 2 vesinikvesi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!