Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
veregrupi toitumine - 0 grupp
 
suss 02. november 2009, kl 15.46
Tere!
Kas keegi on käinud Levini juures seda veregrupi toitumist määramas?
Ehk saaks siia kirjutada need, kel 0 grupp - mida kindlasti süüa ei tohiks( ehk keelatud ained ). Tänud ette, kes viitsivad aidata. paraku ei ole nii palju raha, et seda tegema minna - niiet väike abi oleks väga vajalik.
 
jh 02. november 2009, kl 16.40
http://calorielab.com/news/2009/03/10/oprah-ruby-weight-loss-television/


ei viitsi tõlkida aga siit saab igliskeeles tema kohta lugeda
 
sekretär 03. november 2009, kl 14.49
sekretär.ee on ka toodud tabelid, mis ained ühe või teise grupi puhul sobivad. Endal ka 0 veri ja mäletan, et nisu on täitsa vastunäidustatud. Ja see vastab ka tõele. Naga saia- ja jahutooteid söön, kerkib kaal nagu saiapäts. Kui suudan neist mööda vaadata, siis kaal langeb. Aga kogu probleem selles, et ei suuda ja kõik. Vähemalt niikaua, kui ma seda ei taha, kui ikka väga-väga vaja, siis võtan end lõpuks kätte ka. Paraku lasen asjla ikka hulluks minna, enne kui mõistus koju tuleb.
 
aitan 03. november 2009, kl 18.32
selle lehekülje lõpust leiate veregruppidel bareeruva toitumise kokkuvõtlikud põhimõtted.
http://web.zone.ee/silicium/Dieedid%20igale%20maitsele.htm Jõudu.
 
o- grupp 03. november 2009, kl 18.39
see Levini veregrupi dieet ei ole päris nii, et kõigile 0- dele sobivad, ei sobi samad meetodid. Üldiselt on aga nii, et 0 grupp on ainuke, mis võib ohtralt liha süüa. Vältida tuleks piimatooteid, pähkleid, nisu, kaera, kohvi, maiustusi. Nii et proteiinidieet peaks päris omal kohal olema.
 
inx 03. november 2009, kl 20.15
Olen 0 veregrupiga ja Levini test tehtud.Kui kirjanduses
öeldakse,et liha võib süüa kõike-siis minul oli loomaliha vastunäidustatud Heeringas ja räimelised ka.Jogurt täielikult ja piimatooted enam vähem kõik.Värske kurk,ketsup,majonees.Läksin sinna et saada teada mis toitteeb mulle liiga,et vasaku roide alt hakkab valutama.Mul sapp ära lõigatud.Ma iga päev sõin jogurtit-nüüd vahel harva lusikas paar ja valusid pole olnud.Dieeti ma ei pea mida nad soovitasid,olgugi et ülekaaluline
 
sekretär 04. november 2009, kl 10.48
mina oma 0-iga sõin ka paar aastat tagasi tööl tavaliselt lõunaks topsi jogurtit, erinevaid, oli mugav kaasa võtta, kui polnud muud sobivat. Ja mingi aeg märkasin, et peale topsitäie söömist (no kui suured need ikka on, liitrist ei söönud kunagi) oli pärast selline raske tunne nagu oleks suure seaprae nahka pannud. Pidasin vahet, seda tunnet polnud, siis proovisin uuesti ja veendusingi, et jogurt ei sobi mulle, olgu seal või miljon heaks ja ilusaks kiidetud bakterit. Ja kui avastasin veregrupi dieedist, et 0-le piimatooted vastunäidustatud, siis võisin ainult kaasa noogutada, et minu puhul see vastas tõele. Ka tavalist piima ei talu, võtab kõhu lahti.
 
n39 04. november 2009, kl 11.15
Mul ka 0-veri ja varem polnud sellest nn. veregrupidieedist kuulnud, kuna kaal normis ja dieete ei pea, aga olen jõudnud ise järeldustele, mis mulle ei sobi. Lihtsalt neid toite süües on alati raskustunne kõhus, gaasid ja üldse paha olla.
Ei sobi: nisutooted, enamus piimatooteid, ei armasta maisi, sealiha, kanget alkoholi (lugesin nüüd, et need ei sobigi mulle).

tuleb ikka oma keha kuulata, siis saame teada, mis meile sobib ja mis mitte.

to sekretär: mina ka ei kujutanud saiata elu ette, aga kui lihtsalt ei ostnud ja ei tarvitanud 2 nädalat, siis enam ei tahagi. Poes vaatan saiakeste riiulit suht ükskõikselt, sest enesetunne on nii heaks läinud, ei taha enam tunda neid saiast tingitud vaevusi. Jah, söön küll vahel kooki, aga sedagi harva ja ka makaronidest pole suutnud loobuda (täistera omad ei maitse).
 
huvituja 04. november 2009, kl 12.11
mis see Levini-test maksab ka siis ja mida seal teada saab? On siis ka põhjalik?
Kes teinud, võiks nats valgustada.
 
to inx 05. november 2009, kl 10.59
kas sapipõis mitte paremal pool ei asu, peaksid teadma, kui on ära lõigatud? Sul valutas aga vasakul...
 
kah 0 05. november 2009, kl 22.05
Mulle samuti jogurt väga ei meeldi, samas kohupiima armastan väga...
Aga ei tohiks?
 
tipsu 26. veebruar 2010, kl 19.59
olgu, piimatooted on vastunäidustatud...aga nendes on ju kõige rohkem kaltsiumit, kust me seda siis toidust saame?
ja veel üks küsimus, mis te arvate, kas on tarvilik käia seal konsultatsioonis ja täpselt oma veregrupi järgi teada saada, mis toit sobib või piisaks ka internetist ja raamatutest saadud infost, millist toitu on soovitav vältida ja millist mitte?
 
SoHo 27. veebruar 2010, kl 07.51
Minule käib vastu sealiha ja kartul, äärmisel juhul söön kartulit, kui kõrvale on kala, mitte liha. Jogurtiga pole veel midagi märganud, aga ma ei söö seda ka nii palju, kaks korda nädalas segan pisut müsliga hommikuks. Kange alkohol garanteerib mäluaugud, isegi kui ainult ühe kokteili joon :S. Muus osas ei oska kommenteerida.
 
ann 27. veebruar 2010, kl 11.04
Minul on 0 veri. Ja kuiu vaatan selle raamatu järgi, mis sobib ja mis mitte. Siis sobimatute asjade ära jätmisel kindlasti kõhnuksin üsna kiiresti. Ei sobi enamus teraviljadest, piimatooted enamus ei sobi, ka kohv tuleks ära jätta, kartul samuti.

Siis sööksin riisi või tatart juurikatega, kõrvale natuke lihta (aga mitte seaiha). Ja kaal langeks
Aga kui see loobumine erinevatest toitudest nii lihtne oleks, siis oleksin jua ammu saledake.
 
tipsule 28. veebruar 2010, kl 02.06
Piimatoodetes , mis on töödeldud on rasvade jne tasakaal vale, sealt ei saa me mingit kaltsiumi.Lõpeta see valeinfo levitamine!
 
marit 28. veebruar 2010, kl 14.56
viimasele: vasta siis küsimusele? kust me saame kaltsiumi, kui piimatoodetest (misiganes põhjusel) ei saa?

muidu olen nõud ann'iga, muidugi saab selle dieediga saledaks, sest mitte krdi midagi ei tohi süüa:) ainult köögiviljad ja liha.. no kena, aga kas siis hommikusöögiks ka lihakäntsakas?
 
nulliga veri 28. veebruar 2010, kl 15.59
Dieeti ei pea aga võin kirjutada, mida mina söön, et olen väga sale ja tervis on suurepärases korras ja juba kaua. Minu meelest see veregrupi jutt on ikka kahtlane veidi.
Peamiselt liha, lammas, lihaveis, ka sealiha, rasvane liha (ma saan aru, et siga ei ole 0 grupile näidustatud kuid mina olen alati siga söönud, rasvase liha ja peekoniga on nii, et kolesterool on mul eluaeg normis, arst ütleb, et osad võivadki rasvast süüa, ilma et probleemi oleks, tüüp selline lihtsalt)
Kala väga harva, kui siis rasvasemat kala, ka ahvenat vahel harva.
Piimatooted- ainult väga kõrge rasvaprotsendiga piimatooted ei tekita minul gaase, täismaapiim, vahukoor, väga rasvane kohupiim. Rasvavabasid ei taha ega saa süüa. Söön palju juustu.
Rasvad- peekon, ehk siis palju searasva, võid söön väga palju ja extra virgin õlisid samuti väga palju.
Köögiviljad- praktiliselt ei söö üldse porgandit- kaalikat- peeti- jne jne kuumtöödeldult, kui siis wokina kus kõik on väga krõpsuks jäetud, alati panen juurde ohtralt õli, midu ei saa kõhtu täis. Ühepajatoidu laadseid roogi mitte kunagi. Toorelt erinevat rohelist salatit tiba extra virgin õliga aga iga päev. Prae kõrvale nokin kartulit moe pärast, eriti ei armasta riisi. Makaroni söön ainult eraldi roana ja ka mitte eriti tihti, tatraputru väga armastan, ohtra võiga.
Saia söön, leiba ei saa üldse süüa, gaasid. Puuvilju eriti ei tarbi, ei kannata ja isu ka ei ole, samuti gaasid, va klaas igapäevast värskeltpressitud apelsinimahla.
Söön palju pähkleid, magusast tarbin suurel hulgal tumedat shokolaadi, vahukoort, igasuguseid magustoite ja trühvleid nendest.
Selle menüü puhul on minu tervisenäitajad jätkuvalt ideaalsed, immuunsüsteem tugev, söön vähemalt 3 x päevas mehised portsud, muidu kipun alla võtma (aga see on eluaeg probleemiks olnud)

Ma kardan, et inimesed on ikka väga erinevad, ei saa niimoodi lihtsalt paari gruppi jagada, asi on ikka palju keerulisem. Iga kord ajab naerma kui keegi minu kaalu kohta kähvab, et ilmselt näljutad, kui ma ise pean jätkuvat ja pidevalt toitun väga rasvast toitu ja päevakaloraazh on selline, millest jätkuks kahele inimesele :)
 
sama 01. märts 2010, kl 21.32
Mul sama mis eelkõneleja rääkis. Olen ka suht köhna, nii et pean sööma mehiseid sööke, et mitte rohkem kaalu kaotada.
 
0 grupp 01. märts 2010, kl 21.48
Kuulun ka ise 0 gruppi. Aasta tagasi võtsin täiesti tavalise toitumisega 7 kilo alla kolme kuuga (170cm pikk, lõppkaal 57kg), sõin kõike, lihtsalt vähem ja õhtul hilja enam ei söönud ja kõik okei. Koguaeg olen söönud jogurtit ja juustu ja koorejäätist (+ igasugu piimatooteid) ja midagi pole häda. Ka sealiha söön meeleldi, ei teki mingeid probleeme, et oleks raske olla vms...
 
ann 02. märts 2010, kl 08.42
Mina kaalusin eile hommikul 83,6 kg. Toitusin terve päeva 0 grupi järgi. Ei söönud nisu, kartulit, piimatooteid, sealiha. Kohviga küll patustasin.
Täna hommikuks on nii kerge olla, kaal oli 82,4 kg. Loomulikult pole kadunud rasva selle ööpäevaga. Aga ilmselt kõik see vedelik, mida muidu mu keha kogub, sai nüüd liikuma. Mulle vahel tundub, et ka taimeteed teevad paksuks (s.t hoiavad kõik kehas kinni).
Püüan nii jätkata. Minu puhul on muidugi ammu selge, et sai ja kartul on minu jaoks kurjast.
 
koopatroll 11. juuli 2010, kl 11.21
olen nüüdseks 20 aastane noormees. avastasin endale veregrupi dieedi kuskil 1 aastat tagasi. põhjus miks ma millegi sellise otsa sattusin oli see, et mu põlved jäid haigeks ja ei lubanud minul enam teha. nimel sain ma arstide juures siiberdamisega lõpuks selgeks, et mul on varajane artriit, üldiselt oli mul organismis tugev põletik see väljendus ka tugevas aknes.
dieedist siis täpsemalt.
avastanud ma siis sellise raamatu nagu veregrupi dieediga artriidi vastu. sealt ma avastasin, et vastu näidustatud ja põletiku tekitavad on kõik need toidud mida ma olin suure hurraaga näost sisse ajanud(enamus asjad on juba teiste kommentaatorite poolt välja toodud).
esimesed 3 nädalata olid imelikud kuna õigesti toitumisega ei tekkinud minul ,, ballast aineid,, olin väheke hirmul kuna noh asi ei olnud loomulik kuigi asi loksus paika.
pärast 1 kuud oli mul pidevalt energiat üle kõik toimis nagu kella värk. akne taandus drastiliselt. üle 3 aasta ma sain joosta ja trenni teha nii, et põlved ei andnud tunda. ning kaal langes mul 101kg pealt 83 kg kanti 1 kuuga. jah ma tean, et see paljude arust on tervisele kahjulik ja ongi kui sa näljutad ennast. ma ei tundnud kordagi nälja koguaeg oli kõht täis tervis ja enesetunne hea. millest võis siis see suur kaalu kaotus tuleneda. mina isiklikult arvan, et kõik mürk ja üleliigne lihtsalt väljus mu kehast.
tänaseks ma toitun nii palju kui võimalik vastavalt oma veregrupile ning kui ma nö patustan ja söön mõne snikersi või söön mõne saiakese tunnen ja näen oma kerelt, et asi on vale ja minule ei sobi.
ega see veregrupi dieet ei ole teab mis dieet see on rohkem õigesti toitumine. keegi ei pea ennast näljutama. hullult kaloreid jälgima jne. kuigi teemaks tõstatatud o grupil on kasulik selline tugevamat sorti füüsiline trenn, ei pea seda nii agaralt tegemagi kui ei sobi piisab ainult õieti toituda ja paljudest hädadest võib lahti saada.

ma lugesin ka mariti kommentaari. inimesed on viimased imetajad maa peal kes täiskasvanu eas veel piima joovad. kaltsiumi magneesiumi ja kõik teisi mendelejevi tabeli elemente saame me tänapäeva kemikaale täis toitudest mida me poest ostame. ma üldse ei imesta kui me puhtalt hingamisest saame kõik vajaliku kätte. hommiku maisi helvestest saavad juba inimesed nö päevase vajaliku koguse multivitamiine ja igast mineraale aga me sööme ju ka teisi toite kust me saame ka nö päevase vajaliku koguse lisaaineid.
eelistage rahvas ikka mahetooteid kuigi need mahetooted on veel kallid on see tõusev trend osta ja süüa mahedalt. kuna varsti enamus inimkonda ei saagi muud süüa kui looduslikku ja loomulikku. kuna vaadates kuidas iga päev sünnib juurde üha huvitavamate ja huvitavamate allergiatega ja defektidega lapsi enamsu on... ei kõik on tingitud nendest kemikaal mürkidest mis meil igale poole toitude sisse pannakse. RAHU ☮
did_252744 04. detsember 2015, kl 14.14
Riis on teravili!
 
viimasele 04. detsember 2015, kl 15.10
eem.. 5 aastat hiljem peale selle teema püstitamist ärkasid? :)
eid_152e0aa09a43af 24. juuni 2018, kl 22.33
on kindlaks tehtud,et eelajaloolistel inimestel kes olid kütid ja korilased oli neil kõigil 0 veregrupp ja nad sõid nii taimi kui ka liha ja praegustel 0 veregrupiga inimestel on kahjulik tervisele lihast loobumine
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!