Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kalakonservid
 
Liis 15. aprill 2011, kl 13.55
Tere
Soovin kaalu langetada. Mulle meeldib väga süüa kalakonservi musta leivaga. Mitte neid kõige kaloririkkamaid sprotte õlis, vaid näiteks skumbria soolvees või sardiinid soolvees/tomatikastmes. Kuna pole eriti raha ja ka viitsimist värske kalaga jännata, siis mis arvate, kuidas sobib kaalujälgija menüüsse kalakonserv? Ja mis kala on kõige tervislikum neist?
 
Vaas 16. aprill 2011, kl 10.04
Lugesin kuskilt, et kalakonserv, hoolimata sellest, et ta konserv on, sisaldab piisavalt toitaineid-vitamiine ja on seega väärtuslik toiduaine. Kalakonserve on palju jah ja kuna sina tervislikkusele tahad rõhku panna, siis vali need mis õlis ei uju. Nt tuunikala vees või omas mahlas ja skumbria vähese õlilisandiga on ka ok. Heeringafilee (nt marineeritud) lahtiselt ostes ei ole ka tegelikult kallis, aga maitseb hästi ja on kasulik.
 
N 16. aprill 2011, kl 20.25
Konservkaladest soovitan siiski heeringat ka kuigi see on õlis, siis riisu see õli seal maha ja pane leivale - sisaldab omega3 küllastamata rasvhappeid nagu ka sadriin. lõhe ja forell. Need viimased kaks on aga kallid kalad. Tuunikala on ka hea ja maitsev, viimasel ajal on seda saada nii tomati-basiilikuga kui ananassiga. Maitsev!
 
kah liis 17. aprill 2011, kl 14.01
Säästukas head ja odavad kalakonservid, õlis asemel osta tomatis, minu lemmik on skumbria tomatis, vist oli karbi peal kirjas makrell, see muide sama kala teise nimega. Sardiinid on ka head. Lõhet ja forelli pigem väldixin, esitex kallid, aga teisex on nad kasvandusekaladena kasvuhormoone ja muid lisaaineid täis söödetud.
 
Minu 17. aprill 2011, kl 14.16
lemmikud on kõik lõhekonservid. Minu arvates on need väga maitsvad ja kui ikka tervet kala ei osta, siis need on heaks asenduseks. Olen kindel, et lõhe, mille ma kalaletist ostan on täpselt samasuguse toidu peal olnud, kui see, mis konservis, seega ma väga ei põe (meil kana, liha jms on täpselt samamoodi igasugu rämpsuga toidetud, seega võiks suures hirmus juba üldse oma peenra pealt korjatud kraami peale üle minna).
Meil müüakse ka väga maitsvaid heeringaid- soolatud ja suitsutatud jne.
 
irwwwwws 28. august 2019, kl 22.17
on alles geeniused siin koos... lahmivad magusat tomatipastat sisse ja hoiatavad õli eest...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!