Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
kavitatsioon ehk mittekirurgiline rasvaimu
 
... 04. juuli 2011, kl 22.38
Kas kellelgi on kokkupuuteid sellega (kavitatsiooni ehk mittekirurgiline rasvaimuga) olnud?
Kas see ka mõjus?
Jagage kogemusi ja arvamusi palun :)
 
mina 04. juuli 2011, kl 23.54
olen käinud nüüd kaks korda ja mulle endale tundub, nagu tõesti mõjuks. Aga mõju pidi näha olema, kui vähemalt 6x seanss tehtud. Käin ära need korrad, eks siis ole näha, kas vastab tõele.
 
... 05. juuli 2011, kl 21.31
Aga milline see toitumis ja treening kava on?
Väga range?
 
mina 05. juuli 2011, kl 22.29
sealt ei anta mingit kava, seda pead ise vaatama, kuidas toitud ja ennast treenid. Mina alustasin tervislikuma toitumise ja trennidega juba märtsikuus. Mujalt olen ilusasti maha saanud, ainult kõht on see koht, mida seal lasengi trimmida.
 
... 18. august 2011, kl 15.14
Mina käisin 3 korda ja tulemus oli väga vähene. Kosmeetik kukkus vabandama, et kuna rasva on vähe, siis selleks on ka tulemus tagasihoidlikum. No ütleme nii, et 103 puusaümbermõõt pole just nii väike, et sealt midagi võtta poleks. Igatahes olen pettunud.
 
Küsimuse autor 24. august 2011, kl 12.25
Nii olen nüüd ise ka kaks korda käinud ja teisel korral käisin royal esthetic salongis, kus oli suur ja profilikum aparaat. Seal mind ka mõõdeti ja ümbermõõt oli tõesti mõned sentimeetrid vähenenud.
Muidugi on oluline ka ise jälgida mida sööd, palju liigud ja kindlasti peab palju vett jooma.
Mina aga loodan et kui kuuri(6x) läbi teen on ikka tulemusi ka ;)
 
a 16. mai 2012, kl 12.11
Mulle anti soovitus, et juua palju vett, u. 1,5 l ilma gaasita ja toitumisel vältida valgest jahust tooteid.
3x soovitati teha protseduuri, kuna ei ole palju seda ülearust pekki.
 
ege 30. juuni 2013, kl 22.16
Ärge minge kavitatsioonile, see ei anna tulemusi. Mulle ytles seda yhe ilukirurgia kliiniku juhataja, et see protseduur olevat raharaiskamine. Nendel olevat kavitatsiooniaparaat olnud, kuid loodetud tulemusi ei oldud saavutatud peaaegu kellegi peal, kliendid ei olnud rahul, ning nad loobusid sellest protseduurist. See ei ole foorumitest saadud info, vaid täiesti professionaalsest allikast.

On kaks valikut: kas alustada koos personaaltreenieriga sheipingutrenni, mida tuleb teha praktiliselt eluaeg, või operatsiooniline rasvaimu, kuid kja sellele peab järgnema trenn. Ka see viimane variant annab tulemusi,kuid operatsioonile peab samuti järgńema trenn, sest eemaldatud rasvarakud võivad tagasi tulla: ka rasvaimu tulemus e i o l e i g a v e n e kui syyakse, mis kätte juhtub ja ei liiguta. Kavitatsiooniaparaadiga teostatud protseduur ei anna. Ärge raiskae oma raha. Kõrgema tasemega meedikud, kes seda on proovinud, enam ei soovita.
 
eelmislee 13. juuli 2013, kl 19.25
rasvaimu tulemus on igavene selles piirkonnas, kust rasv eemaldati! küll aga võib rasv tulla muudesse kohtadesse, kui trenni ei tehta ja aetakse näost sisse mida iganes..rasvaimu eemaldab rasvarakud ja rasvarakke ei teki inimesel elueal juurde, need võivad paisuda, aga juurde neid ei teki..
 
naerukoht 14. juuli 2013, kl 12.07
Kui on raha rohkem kui mõistust, siis minge ja kaveteerige .
 
Marie Allone 14. juuli 2013, kl 12.37
To naerukoht:

..ja kas Sina tunned end arukamana pärast sellist vastust?
 
naerukoht 15. juuli 2013, kl 00.15
jah, tunnen küll.
Inimene peab ikka väga rumal olema, kui loodab, et mingi masin ta saledaks lihvib. No mõelge ise, kui asi nii lihtne oleks, poleks ju maailmas ühtegi ülekaalulist rikkurit.
Selle asemel, et toituda normaalselt ja end liigutada , tahame ikka lihtsalt pikali visata ja lasta kogu see rasv välja hõõruda- imeda- lihvida ??!!
Ärge olge naiivsed, sellest võidavad ainult salongide- kliinikute omanikud. Raisake raha millegi mõistlikuma tegevuse peale.
Ja Marie Allonele soovin ikka natuke huumorimeelt ka.
Olge terved !
PS
 
Anna 07. august 2013, kl 12.42
Soovitan teha kavitatsiooni ainult koos LPG massaaziga ,kuna lümfimassaaz toob lõhustatud rasvarakud kehast kiiresti välja. Tehes ainult kavitatsiooni on aeg oluliselt pikem.
 
hihi 10. august 2013, kl 23.38
No seda, et peab nisujahu vältima ja rohkem ilma mullita vett jooma, oleksin võinud teile täitsa tasuta öelda muide :)
 
to Anna 11. august 2013, kl 15.07
tee mulle selgeks, kuidas toob lünfimassaaz rasvarakud kehast välja?
 
küs 30. jaanuar 2014, kl 11.43
ege Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ärge minge kavitatsioonile, see ei anna tulemusi.
> Mulle ytles seda yhe ilukirurgia kliiniku juhataja
> , et see protseduur olevat raharaiskamine. Nendel
> olevat kavitatsiooniaparaat olnud, kuid loodetud t
> ulemusi ei oldud saavutatud peaaegu kellegi peal,
> kliendid ei olnud rahul, ning nad loobusid sellest
> protseduurist. See ei ole foorumitest saadud info
> , vaid täiesti professionaalsest allikast.
>

Kuna lugesin mitmed naistekas sarnased teemad üle ja leidsin sarnase kirjastiili ja jutuga tädi, siis hakkan arvama, et asi toimib hoopis liiga hästi. Et sihtrühmale peale minna, patrab ta trennist aga samas seletab kirurgilisest sekkumisest ja rasvaimust ning mingitest kirurgidest, kes ostsid ka kavitatsioonimasina (miks kirurgid seda tegema peaks jääb selgusetuks), seega jääb mulje, et püütakse reklaamida kirurgilist sekkumist.
Aga tahaks kuulda reaalselt protseduuri läbi teinud inimeste kogemustesi. Oli abi ja kui palju?
 
kui 02. veebruar 2014, kl 20.21
sa nii hirmsati tahad seda teha siis mine ja proovi ja saad ise teada kuidas tulemused on
 
mari 06. juuni 2014, kl 15.07
mina olen läbi teinud kuuri, mis koosnes 8'st protseduurist ja 1,5 kuuga kaotasin peaaegu 8 kilo. loomulikult oli kindlasti osa ka sellel, et jälgisin rohkem toitumist ja jõin palju vett. Mina küll julgen soojalt soovitada.
 
Karmen 10. juuni 2014, kl 14.43
Kuna elan suht kaugel kohast, kus kavitatsiooni pakutakse, siis leitsin sellise masina. Kirjelduse järgi peaks saama sama tulemuse, mis salongis. Tehniliste andmete järgi vähemasti. Minu küsimus oleks,kas keegi on seda Zlimline Cavi seadet proovinud?

http://www.zlimline.com/zlimline_cavi.html

Ette tänades,
Karmen
 
Marge 26. juuni 2014, kl 23.21
Mina ostsin selle aparaadi üle kuu aja tagasi ja olen väga rahul.Alguses olin skeptiline. Minu põhi mureks oli kõht ja teinud olen 5 korda, praeguseks on läinud 3,5 kilo ja 8 cm. Esimest korda käisin proovimas seda aparaati, enne kui ostsin ja läks kohe 2,5 cm.
 
To marge 27. juuni 2014, kl 09.48
Kust ostsid, palju maksis?
Ja kus enne proovimas käisid?
 
Marge 07. juuli 2014, kl 12.59
Ostsin Zlimline.com lehe kaudu ja proovida sai enne Baltika kvartalis ilusalongis. 649 Eur maksin. Neil oli mingi soodukas seal
 
Minni 16. juuli 2014, kl 16.20
Mul pandud tasuta prooviaeg ja lähme proovima seda sõbrantsiga sinna Kehastuudiosse. Loodan väga, et toimib ja on pointi kahepeale see masin ära osta.
 
kity 29. juuli 2014, kl 18.52
Mulle soovitati kavitatsiooni+vaakummasaazi koos ühest ilukeskusest, nii pidavat tõhusam olema, on keegi selle kuuri läbinud ja kas mõju oli?
 
Mari 31. juuli 2014, kl 22.46
Minu puhul kavitatsioon toimib küll. Olen käinud juba kaks kuud iga nädal korra ja 7 kilo kadunud.
 
kai 03. detsember 2014, kl 17.11
minu puhul ka kavitatsioon toimib väga hästi. Käin iga kahe nädala tagant juba pea 4 kuud.
 
Mariann 04. detsember 2014, kl 12.56
Mina käisin 2013 suvel-võtsin 10 kavi+ 10 vaakumit, toimis sain alla 6-7 kg. Aasta pärast hakkas kaal ja rasv nendesse piirkondadesse tagasi tulema, isegi rohkem kui enne. Kusjuures juba etteruttavalt olgu öeldud et jälgisin endiselt toitumist, jõin vett, tegin kepikõndi jne, ühesõnaga ei patustanud. Hetkel olen samas kaalus nagu enne protseduuri ehk siis tulemus oli siiski lühiajaline.
 
Triin 06. detsember 2014, kl 00.03
Nagu ka kõikide teiste selliste rasvaeemaldus protseduuridega peab ka seda kavitatsiooni tegema regulaarselt.
 
artist 06. detsember 2014, kl 07.36
Lollidelt tuleb raha ära võtta, muidu raiskavad selle ära. Visake aga pikali ja saledus tuleb! Ärge mingil juhul minge loodusesse jalutama, sööge keeksi ja moosi. Pange papp lauale, küll teid peenikeseks lihvitakse.
 
leen 10. detsember 2014, kl 13.17
to artist: mõnele "lollile" ei aita ainult looduses jalutamisest. tore on sõna võtta asjadest, millest inimene midagi ei tea. oled sa proovinud seda, et sa siin sõna võtad? NB! ma käin jalutamas ja jooksmas tõenäoliselt tunduvalt tihedamini kui sina, kuid ikka kasutan ka tehnoloogia abi, et oma soovitud kehas olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!