Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Purgisupid
 
Liina 27. aprill 2012, kl 10.38
Tere

Kuna mul pole tihti aega korralikku lõuna- ja õhtusööki ise nullist valmistada, siis söön päris tihti purgisuppe- paar minutit tulel ja valmis. Proovin samas praegu ka kaalu langetada. Siit ka küsimus- kui hästi või halvasti sobivad nt Salvesti ja Felixi purgisupid ühe kaalujälgija toidumenüüsse? Iseenesest soe supp on ju tervislik ja paljudes suppides on 100 grammi kohta rasva vaid 1-4 grammi, mis on ju hea. Aga soola vist on neis palju?
Mida arvate?
 
supipurk 27. aprill 2012, kl 11.00
neid purgisuppe on erinevaid, vaata, osades on liha, osades mitte.
Kuna ka kiire elutempo ja pikad tööpäevad siis tarvitan samuti sageli neid.
ostan neid mis tehtud ilma lihata, sest laps on taimetoitlane.

Soovitan järele proovida kõik supid ja siis leiad sellised mis sulle maitsvamad.
Samuti võid vaadata külmutatud toitude letti, seal on imemaitsvad juurviljaburgerid või mis nad olidki, on ka kala juurvilja purgerid.
 
g 27. aprill 2012, kl 11.10
seal peaks kaloraaž ju peal olema , lahja kraam igatahes!
 
purgisupisõber 27. aprill 2012, kl 12.55
Mina keedan purgisupile alati kartuleid juurde, saab rohkem ja maitse jääb mahedam. Ühele purgile umbes 4 väikeseks tükeldatud kartulit. Vaatasin silte: Salvesti hapukapsaborš sealihaga sisaldab 100g tootes 110 kcal, rassolnik sealihaga 122 kcal. Ilma lihata tooted on kindlasti veel lahjemad.
 
kriitiline 27. aprill 2012, kl 13.48
mina arvan, et need purgisupid ei ole eriti sobiv püsivalik.Ei tavatoitumisel ega kaalulangetajale.
Eriti kui nüüd lugeda, millest see supp koosneb. Kui ainult kaloreid lugeda siis tundub ju esmalt ok aga kui pikemas perspektiivis vaadelda siis konservandid jms. pigem sunnivad keha enesesse koguma nii vett kui rikuvad loomulikku jääkainetest vabanemist. Pigem on mõistlikum osta pakk külmutatud köögivilja ja see endale supiks kohandada kui supiisu on nii suur.
 
Carl 27. aprill 2012, kl 14.01
Ja siis imestatakse, et miks eesti naised meestele peale ei lähe ??? Krt, kui mu naine pakuks mulle ja me lastele purgi(solk)suppe, oleks ta juba ammu kinga saanud.
Ja siin nagu tõsine arutelu näikse käivat ?? Idikad.
 
Carlile 27. aprill 2012, kl 14.26
Oo, kus on nn isane naistelehele ilmunud :D seepärast peadki leppima oma vormist väljas köögikataga, et ükski normaalne ilus naine sind ei taha.
Ole õnnelik, et sulle üldse mingit lobi ette antakse, va ajugeenius. Sina oma väikese palgaga ei saaks ju väljas söömist endale lubada, ime et keegi sinuga üldse lapsed on soetanud.

Teemasse- viimati kui mina maitsesin, maitses purgisupp rõvedalt naatriumglutamaadi järele. Kiirusel ja mugavusel on oma hind, reeglina ei ole supi koostisosad eriti kvaliteetsed ja on kasutatud konservante, maitse- ja lõhnatugevdajaid.
 
N20 27. aprill 2012, kl 15.19
Aegajalt söön minagi purgisuppi, lisa asju ei pane ning langetan kaalu. Kui koguaeg neid ei tarbi, siis pole vast väga hullu..

ja sina Carl, kas sa ehk ei ole kuulnud, aga üldiselt kaalualandajad naised, teevad enda perele eraldi söögi.. Mina teen pea koguaeg liha ja muid hõrgutisi enda mehele..
 
Maie 27. aprill 2012, kl 20.04
Sa Carl tee ise süüa, mitte ära oota, et naine peale pikka ja rasket tööpäeva hakkaks sulle taevamanaat linnukeeltega kokkama, hea supinahk oled.
Oot..tegelikult ma arvan, et Carl provotseerib siin, nii nõme ei saa olla naisemees :D
 
Siiri 27. aprill 2012, kl 23.18
Tee hästi vedel supp.
Ise viimasel ajal söönud kukesupi nimelist suppi (oli vist Felixi oma)- nii nämma (100 g oli vist 93 kcal), aga teen hästi vedela supi ja mulle nii meeletult maitseb selle puljong.
Muidugi lisan ise juurde veel kapsast ja porgandit, et köögivilja oleks rohkem, see teeb vist supi veel lahjemaks ja nii on kaalulangetuseks väga hea. Vahel võtan ka kanaliha kõrvale juurde
 
wu 11. juuli 2019, kl 03.22
Ma söön purgisuppe vahel just nende maitse pärast. Loomulikult keedan ka ise kondist suppi aga vahel lihtsalt tahan mõnda lemmik-suppi ja siis tuunin seda veidi (lisan endatehtud puljongit sügavkülmast, pelmeene, kondiliha, naturaalset vorsti etc.)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!