Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
laserliposaktsioon ,mis see veel on?
 
küsimus 17. veebruar 2013, kl 19.45
https://diil.delfi.ee/deals/id/700
panevad keerulise nime ja siis hea inimesi ninapidi vedada?
 
NikumuKidze 17. veebruar 2013, kl 20.01
Tõeline pettus, nagu ka need kaalu alandavad toidulisandid
 
Nora 18. veebruar 2013, kl 08.15
just nii. ma küll ei usaldaks enda kallale laseriga inimesi, kes ei oska isegi oma protseduuri või selle mõju õigesti kirjutada. LipOsuktsioon = rasva (lipo) + imu (suktsioon). ühes teises keeles on sõna 'liposaktsia'...
nii, ja kui auku nahka ei tehta, järelikult ei saa see ka mingi imu olla ju. kirjelduses on veel laserlipolüüs, mis tähendab jah rasvade lagundamist, aga nemad kasutavad seda nahakoe (mis ei ole rasvkude) muutumise lauses. ja no lümfOsoonte kaudu ei välju eestlasel kah midagi.
kui kellelgi viitsi on, võib tervisekaitsest küsida, kas selline aktsioon (nii reklaam kui protseduur ise ja selles asutuses) üldse seaduslik on.
sverdelleee 30. aprill 2023, kl 20.19
Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth24.com/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!