Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Green Coffee
 
Uus Toode 20. aprill 2013, kl 08.25
http://ngc.weightlossc.com/
Kokkuvõte

Tänu unikaalsetele koostisosadele, mida tutvustasime, saad sa lahti enamikest probleemidest, mis on seotud vale kehakaaluga. Ja seda kõike tänu tablettidele nimega - Green Coffee.


MIs sellest siis arvata?
...veel yx imerohi?
 
uhh 21. aprill 2013, kl 09.00
Tõepoolest, kas kellelegi on kogemusi?
 
tule taevas appi 21. aprill 2013, kl 10.06
lõpp naljakas on vaadata kuis piltidel olevate naiste nimed muutuvad, olenevalt riigist
naine #1 on :
inglismaal>Chloe
soomes>Virpi
tsehhis>Patrycja
 
uhh 21. aprill 2013, kl 16.55
no rklaam reklaamiks, aga kas siinsetest on kellelgi kogemusi? Kas keegi tarvitab? Kuidas mõjub?
 
trullad 24. aprill 2013, kl 23.46
Suur purk 50.- ja homme on käes!!!
Proovime:))
 
Uus Toode 27. aprill 2013, kl 22.03
isu nagu oleks noaga lõigatud, söön vähem, kõrvanähte pole veel avastanud...
 
tln naine 07. mai 2013, kl 11.16
müüa 50 kapslit,
 
irkin 11. juuni 2013, kl 10.13
kas on veel?
 
kaisa 13. juuni 2013, kl 18.14
proovisin järgi, jama värk
 
Sekiwake Begemot 14. juuni 2013, kl 01.52
Kust saab?
 
Katrin 20. juuni 2013, kl 18.08
Just sain kätte tabletid ja proovin järgi. Soovitavalt on vaja võtta 2 tabletti päevas 30 min enne söögiaega. Mul on soov langetada 5-7 kg. Loodan, et see aitab kaalu langetamisele kaasa. Loomulikult püüan ka jälgida toitumist;-)
 
Okkas 24. juuni 2013, kl 17.11
Mina proovin juba 2 nädalat, aga kaal ei lange -tõuseb. Jäin mõtlema, kas võtan lõpuni või jätan maha. Ei tea, kas tuleb veel juurde...
 
Täpp 29. juuni 2013, kl 01.58
Proovisin ca kolm nädalat (ehk kuniks tablette jätkus, mis ma tellisin) ja mitte mingit mõju küll ei avastanud. Kahju need ka arvatavasti ei teinud, aga selleks, et lihtsalt katsetada ikkagi liiga kallis kraam. Pole mingeid imevahendeid olemas, nii kurb kui ka pole. Ainuke "ime" ehk mis kiiresti vähemalt minu puhul alati pekki maha võtab (kuigi sama kiiresti ka tagasi tuleb, kui hakata jälle vanaviisi sööma): nn atkinsi süsteem, kus võimalikult palju sööd valku ehk liha, juustu, piimatooteid, võimalikult vähe aga süsivesikuid ehk siis jätad leivad-saiad-makaronid ära ja sööd puu- ja juurvilju selle asemel. See on kõige tõhusam ja kiirem asi. Tablettidega olen proovinud jaurata, aga neist ükski ei aita, jutt ja hind on vägevamad kui toime...
 
n26 18. juuli 2013, kl 11.47
lootsin tablettide abil 5 kilost vabaneda aga ei miskit. võtsin rohtu nagu peab, toitun ka suht tervislikult ja liikumist on suvisel ajal niigi palju. olen väga pettunud, huvitav kui suurele protsendile need siis mõjuvad, mulle igatahes ei mõjunud ja ei soovita ka.
 
Otuke 19. juuli 2013, kl 18.04
Mina lasin endale naturelab.ee samad tabletid "pähe määrida". Tavaliselt ei osta ma telefoni teel pakkujatelt mitte midagi, aga ma ei tea, mis hull tuju mul sel õhtul peal oli. Neiu muidugi oskas hästi rääkida ka ja nii ma nad ära tellisingi.Kolme kuu ports oli vist 40€. Täna tuli teada, et pakk ootab postkontoris. Mõtlen siin, et kas saata avamata tagasi või siiski üritada ära tarvitada? Midagi paha nad ju ikka ei tee?
 
Otuke 23. juuli 2013, kl 17.10
Mõtlesin ja uurisin ja otsustasin: saadan tagasi. Kodulehel palutakse toote tagastusest klienditeenindusse teada anda. Kirjas on ka, et tagastamise eest tuleb postikulu tasuda. Olin valmis ka selle eest maksma. Selgus aga, et kui ma pakki postkontorist üldse ära ei toogi, siis tagasisaatmise eest juurde maksma ei peagi.
Niisugune jäi siis minu kogemus antud tootega.
 
Green Coffee 26. juuli 2013, kl 13.35
Uurisin natuke reklaamis olevat infot ja ma ei suutnud mitte ühtegi vastet leida reklaamis olevatele inimestele. Ükskõik, mis nime otsingusse paned, vastet ei saa või siis on need nimed kuidagi moonutatud. Ja lisaks doktor, kes toodet reklaamib, ka teda ei ole võimalik kuskilt netiavarustest leida. Usun, et tegemist ei ole õige asjaga.
 
ma arvan, et 26. juuli 2013, kl 16.03
ülekaalulistele või pisut allavõtjatele suunatud turg on päris suur, kõik tahaks saledaks saada ja nõus igasuguseid preparaate proovima, pakkujad tahavad rikkaks saada, sellepärast uusi tooteid turule tulebki. Kui need mõjuksid, siis poleks ju ülekaalulisi inimesi, aga millegi pärast on, ilmselt siis need preparaadid ei mõju.Olen ise ka paari proovinud 0% mõju ainult raha kulu.
 
mina 27. juuli 2013, kl 04.49
Kiitke/laitke,kust on võimalik neid osta?
 
Mina 03. august 2013, kl 08.13
Tore, et juhtusin lugema teie postitusi, olen ka ise korduvalt proovinud erinevaid imerohtusd ja tean, et need ei toimi, aga ex see inimene tahab uskuda mida näeb ja reklaamid on ju väga lubavad :-)
Tegelikkus on aga jah see, et kulub vaid raha. Muna siis säästsin just 339.- eurot kahe koos m6juva imerohu mitte ostmisega. Kui kaalu langetada siis ikka oma töö ja vaevaga. Olen selle kunagi läbi teinud, kaotades sysivesikutevaba toitumise ja igapäevase 5-7 km k6ndimisega 4 kuuga nii 40kg. Nii et kes tahab see saab. Tagasi tuleb ainult suviti aga siis ka nii 3-7kg sest armastan jäätist ja limpsi, aga neid siis ainult suvel. Vat ja siis ajab naerma, et nende kilode maha saamiseks hakkan taas mingeid rumalaid reklaame uskuma.
 
john 04. august 2013, kl 13.02
keegi võiks lasta laboris selle kapsli sisu uurida, tunne,et seal klaasikillud jm jama sees...
 
malle 05. august 2013, kl 13.25
Minu kogemused on samuti negatiivseed. Ei grammigi vähemaks, kuigi toitun enam-vähem tervislikult: ikka rohkelt aedvilja, magusat ei armasta, rasvastest toodetest hoidun ja ujumas käin 3-4 korda nädalas. seda ka talvel. Ei midagi!!! Kapsleid võtsin nii, nagu õpetuses kirjas, ei midagi... Jama värk ja petukraam, mis lihtsalt raha röövib.
 
Anna Brita Ani 05. august 2013, kl 16.41
tsauki tipsid, mis jamate äää, see GREEN GOFEE on üli äge juuuuu, noh, ma küsisin peepult mony ja tellnin selle ja mõijus, võttsin poole kuuga 5kg alla.
õhtul kutsus Markus Edasi mind välja ja ta imestas ooooooo kui sale sa oled musike, ma naersin selle peale ja nüüd joome iga hommik seda kui koos suurest voodist ärkame.ma olen iga hommik väsinud, sest ma ei maga eriti palju vaid möllan temaga (markusega)
aga kuradi Deili, jahib ka teda, ma VIHKAN DEILIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
proua... 07. august 2013, kl 09.23
olen ka varem reklaamiohvriks läinud, proovinud, kuid ei need mõju. Oleks vaja maha võtta ca 5 kilo, sellega saab ka tahtejõu abil hakkama. Lugenud nüüd selle "green coffee" reklaami, hakkasin veidi uurima. Esiteks, surfates netis ei leia sellise arst-psühhiaatri nimegi, kes seal reklaami teeb. Olen postitanud ka omalt poolt 2 kommentaari sellele lehele, aga neid isegi ei avaldata. Aga seal olevate kommentaaride kuupäevad "kuidagimoodi" nihkuvad alati päeva võrra edasi,s.t. nagu oleksid nad just eile kirjutatud.
Ei taha teha sellega antireklaami, igaühe enda mure, kas usub reklaami.Aga igaüks võib kontrollida lehte aadressil www.lps2.medicalnewsreporter.com, kus just iga päev on "täna" on see viimane päev.
 
Iron 07. august 2013, kl 17.15
Tundub siiski et rohelise kohvioa ekstraktist on abi. Kui natue rohkem googeldada siis leiab info miks temast võib abi olla. Aga kindlasti mitte sellest mida eestis müüakse. Kõik need weight loss, vaarika ketoonid ja misiganes mis sellise pakkumisega on on jama.
Tahaks ka ise leida selle õige tabletipurgi internetist üles, aga kas seda siis üldse eestisse saaks tellida on küsimus.
Kas keegi on tellinud kuskilt välismaalehelt ja ka kätte saanud? Ja kõige tähtsam küsimus, kas ka toimib?
 
Irina 08. august 2013, kl 12.35
Olen ostnud Green Coffee kapslid ( 55 EUR)!
Tulemus =0!!!!! Arvan et see on järjekordne petmine!
Ärge ostke!!!!!!
 
Karen 08. august 2013, kl 14.07
Ostsin 60 kapslit üheks kuuks, võtsin neid 2 korda päevas pool tundi enne sööki nagu juhendis kirjas. Kokku võtsin 3 nädalat, aga mittemingit muutust ei toimunud.
 
Anne 09. august 2013, kl 10.23
See asi pole tõepoolest õige. Olen samuti proovinud nende kommentaaride lehele kirjutada aga minu teksti sinna ei panda . Seal on ühed samad kommentaarid, ainult kuupäevi nihutatakse.
Olen 3o kapslit ära söönud, maos on rõhuv raskustunne ja kaalu pole üldse vähenenud. Selge see, et petukaup. Loll saab kirikus ka peksa...
 
kaia 11. august 2013, kl 09.00
seda,et just täna on see viimane päev odava toote tellimiseks olen mina samuti jälginud,ise olen proovinud seda toodet pulbrina vee sisse segatuna,minu puhul see ei toiminud,ei julge soovitada,arvan,et pole õige asi,
 
Mees 13. august 2013, kl 06.07
Uskumatu, kui palju on lolle ja kui paljud ei viitsi end nii paljugi enam liigutada, et 10 kilo maha kukuks. Uskumatu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!