Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Geenitest
 
makaak 13. detsember 2014, kl 00.58
Kas kellelgi on kogemust geenitestiga mida meil pakutakse?
http://www.geenitestid.ee/?figuragen-kingitus
Saab ise valida, millise testi ta soovib endale tellida - 3 võimalust -
FiguraGen Weight – ainevahetust uuriv geenitest, mille vastuses on toitumissoovitused kehakaalu tõhusamaks ohjeldamiseks, samuti näidismenüü;
FiguraGen Vita+Lacto – vastused annavad teavet vitamiinide puudulikkuse riskist ja laktoositalumatusest;
FiguraGen Celiac – vastus näitab, kas esineb võimalus tsöliaakia avaldumiseks.
Ja hind on 95 Euri

Mul on üks sõber lasknud kunagi mingi sarnase testi teha aga siis saatis oma vereproovi DHL-iga kusagile Taani laborisse testimiseks. Vastuseks sai oma organismi toidu/talumatused ja kaotas aastatega märkimisväärselt kilosid. Nüüd on lihtsalt jälginud toiduaineid mida süüa ja pole kaalus juurde võtnud.
Kahjuks see tutvus mille kaudu tema seda aastaid tagasi tegi on kadunud ja ma otsiks sarnast tõhusat analüüsi võimalust aga selline ise proovi võtmine jne. tundub natuke kahtlane.
Avaldage arvamust.
 
Ärikas 13. detsember 2014, kl 03.00
Lollidelt tulebki raha ära võtta.
 
Puudub kogemus 13. detsember 2014, kl 04.22
Kui raha on, võid ju proovivida ja anna siis teada ka!

Kui ma enda koha pealt arutlen, siis mina ei ostaks neist ühtki.

Seda, et mul mingit toiduainete talumatust pole, tean ma isegi.

Vitamiinipuudus - see on ju täna nii, homme naa - oleneb toidulauast ja toidulisanditest. Praegu peab kindlalt võtma D3 vitamiini 100 mikrogrammi e 4000 RÜ päevas (Eesti ametlik soovitus 50 µg).

Ja see geneetikal põhinevad soovitused kehakaalu langetamiseks on veidi kummaline sellepärast, et kellel looduse poolt pole kalduvust paksuks minna, seda ei vaja. Kes aga omaarust vähe sööb ja ikka juurde võtab, see peab lihtsalt veel vähem sööma. Igasugused dieedid on ajutised ja ainult rikuvad organismi tasakaalu. Toitumisõpetusi on kõik kohad täis ja kuldne reegel on tarbida naturaalset, värsket toitu ja süüa "vanaemade retsepti" järgi, sest enne ju haiglaslikult pakse ja toiduallergiatega inimesi polnud.

Kui väga suur mure kaalu pärast on, siis selle raha eest saab juba toitumisterapeuti külastada.

Mingid testid on ka apteegis müügil: http://www.intime.ee/catalog/seedimine-figuur-kiirtestid

.
 
Uugametsa DNA doonor 01. aprill 2020, kl 23.29
Sai antud kolm tilka verd geeniuurijatele pidime saama abi ravis. Uue kampaania ajal küsisin mind apteegis peatanud geenikülvivolinikult et kus mu vanad andmed on. Soovitas pöörduda e mailiga sinna tänna. Pöördusin, aga ilmselt elutusse kosmosesse vastust eikuskilt. Mis vandenõuteooria kui vandenõupraktikud hullemad Andsin kolm tilka verd märts 2007. Kätte jõudis aasta 2018 püha vaikus. Läksin Tartu geenilaborisse asja uurima. Sekretär ehmus poolsurnuks küsides väriseval häälel: "Kuidas te siia sisse saite võõrad meie hoonesse ei pääse." Vastasin talle, et mingi koristajatädi pistis kaardi uksel olevasse pilusse ja kui tema ees uks avanes siis tormasin ka mina tema selja taga sisse. Mõned päevad hiljem kutsuti mind ametlikult vastuvõtule kus anti mulle isegi DNA uuringu tulemused paberkandjal lausa värviprinteriga tehtud. Tulemustest sain teada et geneetiliselt põhjustatuna on mul laktoositaluvus (võin juua piima otse lehma udarast ja kitse nisast) mind ei kimbuta suhkrutõbi (võin suhkrut kühveldada suhu kahe lusikaga korraga) OK jäin tulemustega rahule
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!