Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Reaalsetest tagajärgedest ja kõrvalmõjudest kaalu alandamise tablettidele
 
RealisE 10. jaanuar 2015, kl 17.35
Siin foorumis on palju olnud teemaks erinevate kaalu alandavate tablettide mõju. Enamus teemasid tiirlevad siiski tablettide saamise ja mõju ümber.
Leidub ka neid kes tulihingeliselt püüavad inimesi verbaalselt maale tuua. Entusiasmi pärssida ja teemat lõpetada.

Algatasin teema, et rääkida nendest EU-s keelatud ravimitest pisut teise nurga alt. Ehk siis tagajärgedest. Põhjustest miks need EU-s keelatud said. Ja kasutajate kogemustest nende tagajärgedega võitlemisel.

Ehk on see pisut teine nurk siinsele tabletiteema sõjale.
 
:) 10. jaanuar 2015, kl 22.18
Nee d pole keelatud mitte ainult ELs vaid ka paljudes muudes riikides, nt USAs. Des-i pakutud raviminimesid võid guugeldada, saad teada, miks arstid otsustasid, et neid ei või vabalt müüa.
 
artist 10. jaanuar 2015, kl 22.37
Kaalu alandavaid tablette ei ole olemas. Oleks, siis poleks maailmas ülekaalulisi. des-i ravimid kiirendavad kilpnäärme tööd ja seega kaal langeb. See on mäng hormoonidega, millel kurvad tagajärjed. Ega asjata ei opereerita, kui on haiguslik kilpnäärme ületalitus.
Googelda, saad teada. Mitte keegi ei tohiks ilma vastava hariduseta kätt rohtude poole sirutada. dessi koht peaks olema trellide taga.
 
möhh 10. jaanuar 2015, kl 22.42
Nendes maades, kus need ravimid on vabalt saada, on kõik inimesed juba surnud. Õnneks meil on päästjaingel artist, kes päästab meid õudsest surmast.
 
artist 11. jaanuar 2015, kl 11.07
Möhh, teemaalgataja küsis tagajärgedest, mis antud ravimid tekitavad. Sa ei pea mulle kirjutama ega siin valet infot jagama - paistab, et oled peale tarvitamist elus. Sinu väikesed luulud surnud inimestest on ravimi kõrvalmõju.
 
meh 11. jaanuar 2015, kl 14.03
nädalavahetusel alkoholi pruukida vms on 10x mittetervislikum. So what
 
Helenavanje 12. jaanuar 2015, kl 11.04
meh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> nädalavahetusel alkoholi pruukida vms on 10x mitte
> tervislikum. So what

Ma vaidleks vastu sellele.
Reduksin on ravim, retseptiravim, mida diilerid toovad sisse venemaalt sahkerdades sealsete apteekide ja retseptidega. Kui need isegi on originaalid mida teile pähe määritakse, siis on see räige kilpnäärme rikkumine pluss kõva hormoonidega mängimine.
NEED POLE ASJATA KEELATUD KURADI AJUKÄÄBIKUD!
 
Helenavanje-le 12. jaanuar 2015, kl 12.12
Ainuke ajukääbik oled sina. Reduksin ei ole hormoon ja kilpnäärmega pole tal midagi pistmist
 
artist 12. jaanuar 2015, kl 13.26
Millega tal siis pistmist on? Hari ennast enne, kui iseennast RAVIMA hakkad. Enamus paksud pole HAIGED vaid suured söödikud.
 
RealisE 12. jaanuar 2015, kl 15.38
Teemaalgatajana on mul kahju, et siin sõjaks jällegi ära kisub. Minu üleskutse - rääkida tagajärgedest, sooviks oli pigem selgitada, et tõesti nendel ravimitel on reaalselt organismi kahjustvad tagajärjed.

Ja need, kellel tagajärjed mingilgi moel avaldunud annaks endast siin hoiatusena märku. Just hoiatusena neile kes plaanivad või otsivad plaanile neid tarbida kinnitust.

Kahjuks kajab siin ainult (nagu igal samateemalisel vestlusel) kisa kui halvad need tabletid on, kui rumalad on need kes neid tarvitavad ja kui häbitud on need kes neid tänaseni jagavad.
Seega jääb mulje justkui oleks kisa alusetu...
ja minu üleskutse läbi kukkunud.
 
artist 12. jaanuar 2015, kl 17.39
Arvan, et need, kes tarvitanud, ei tule siia kommima. Kui otsida, siiski erandeid leidub. Valehäbi ei lase eestlasel olla avameelne, ta parem vaikib või teeb hea näo halva asja juures.
Siililegi selge, et kõigil ravimitel on kõrvalmõjud. Ega asjata ei käi arstid ameti mahapanekuni koolitustel lisaks pikale õppeajale.
 
?? 12. jaanuar 2015, kl 23.20
Seega jääb mulje justkui oleks kisa alusetu...
--------------
Kuidas alusetu? Kas sa ei guugeldanud? Isegi Wikis on kirjas, miks need ravimid USAs keelati.
 
mmm 13. jaanuar 2015, kl 12.50
See teema on mõttetu, kui keegi kirjutab positiivselt nendest ravimitest ja ravimi mõjust, siis kustutatakse kibekiirelt see postitus. Siia üles jääb ainult artisti hala.
 
mina 13. jaanuar 2015, kl 18.34
Olen võtnud. Enesetunde nad teevad natuke imelikuks küll, aga kaalu aitavad hästi alandada. Söögiisu lihtsalt ei ole.
Olen tõesti liigsööja ja kaaluga pahuksis sellepärast, aga ma ei saa midagi teha ka. Olen 10 aastat käinud psühhiaatri juures ja miski ei ole aidanud. Hetkel on esimene kord, kui ma olen endaga peaaegu rahul.
 
tarbija 13. jaanuar 2015, kl 21.29
Olen ka võtnud. Kasu ei midagi,pigem +paar kilo.Liig õgija ma pole trenni teen 3-4tundi nädalas.Hetkel veel aru ei saa,et kusagilt tervis tunda annaks.
 
Laura 14. jaanuar 2015, kl 09.32
To mina:
Millise psühhiaatri juures käid? Kas Tallinnas? Mul just sama mõte, et sealtkaudu abi otsida.
Olen teadlik, mida teha ja kuidas elada, et end oma kehas hästi tunda, aga tahtejõud null.
 
mina 14. jaanuar 2015, kl 20.30
Petra Poolamets on super. Aga ei ole tema juures eelmise aasta sügisest enam käinud ja ei tea, kas ta ikka töötab veel Eestis. Viimasel ajal oli ta väga palju Soomes.
 
Maria 15. jaanuar 2015, kl 18.44
Kas polnud nii, et Reductin keelati eelkõige Rootsis ja siis ülejäänud Põhjamaades ning siis juba üle Euroopa jne. peale seda, kui avastati selle ravimi toimemõju seos infarktidega?
Vererõhu tõus on teine kaasnähtus.

Ei tea muidugi, kas ülekaalulisi ning oma keha pärast meeleheitel inimesi need argumendid ikka mõtlema panevad...
 
Helenavanje 16. jaanuar 2015, kl 09.24
Ei, ei pane Maria.
Ülekaalulised ajavad ühe käoga näost sisse rasva ja teisega Reducsini ja käivad kiunumas igal poolt, et tervis on veel rohkem pekkis ja kaal ei lange. Aga Des supleb oma narkoäriga rahas. Kõik on õnnelikud :)
 
artist 16. jaanuar 2015, kl 09.43
Peaasi, et osapooled rahul on - üks saab raha, teine tunneb siirast rõõmu sinilindu püüdes. Õnnehetked on vajalikud, mis sest, et Reduksin paneb kilpnäärme ületöötama. Süda saab vatti juurde niigi suurele koormusele, mis paksusest tingitud. Loomulikult peab ta kõvemini verd pumpama ja selle pressima läbi lupjunud soonte. Kui miski umbe või lõhki läheb, siis on kutupiilu.
 
A 07. juuli 2017, kl 23.11
Oskab keegi midagi rääkida antud tablettide kohta?
 
kaisa5661 26. märts 2018, kl 13.08
OneTwoslim - http://topleadbit.com/kZYV Kokku kaotasin ma 14 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
 
Mõjukas 06. aprill 2020, kl 18.16
Ainuke riik kus pandeemiat ei esinevat olla Põhja Koreas kus väidetavalt COV 19 on loodud kõige tõhusam ravi milleks on 12,7mm või suuremad tabletid mida jagatakse ohtralt Kõrvalmõjusid ei pidavat kaasnema ja kui esineb siis neid pole avaldatud
fd8002044 17. august 2020, kl 10.46
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!