Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Stockholmi dieet | Tagasiside
 
Ginta Baltiņa 19. september 2016, kl 17.20
Jagan veidi oma kogemusi. Kasutan poest maitseainete riiulilt ostetud kaneeli, karrit ja ingverit, segan võrdsetes kogustes kokku ja võtan hommikul tühja kõhuga teelusikatäie ja joon vett peale. 5 kuu jooksul olen saanud lahti 19 kilost, sest see kiirendab ainevahetust ja aitab organismist mürke välja viia.
Ülejäänud söögikorrad koostas esimese 7 päeva jaoks Stockholmi dieet
 
Katrīna Prauliņa 19. september 2016, kl 17.23
Ka mina soovin registreeruda! Kuidas seda teha?
 
Katrīna Prauliņa 19. september 2016, kl 17.26
Tere! Tuleb proovida erinevaid harjutusi, väga tõhus on liivaga täidetud metallrõnga keerutamine. Pärast esimest kolme korda on külgedel sinikad, aga hiljem tunned end juba paremini. Olen proovinud. Kuu ajaga on tulemust selgelt näha. Veel võid registreeruda sellele Stockholmi dieedile – nädalaga on kõik üleliigne jäädavalt kadunud! Pead ainult ära tabama kampaania aja, kui saab odavalt liituda. Proovi, võib-olla see töötab veel: https://goo.gl/gtsppg (seal on isegi garantii – kui sa ei võta kaalus alla, siis annavad nad raha tagasi)
 
Katrīna Prauliņa 19. september 2016, kl 17.39
p.s
Muidugi, mul jälle ei vedanud – registreerusin eile täishinnaga (50 eurot) sellele programmile, ja täna maksab see ainult 9,95…
https://goo.gl/gtsppg
 
ahhahahahahah 19. september 2016, kl 19.48
lollidelt petetakse raha välja

liivaga täidetud metallrõngas... et maksta selle eest....

igasugu vee joomine liitrite viisi on rumalus

kaalust alla võtmine on lihte, on vaja tahtejõudu natuke ja sa ei söö, võid süüa natuke salatit ja liha, kui see on hästi maitsestatud saad sellest energiat, pole vaja suhkrut õgida
 
ma jälestan pakse naisi 19. september 2016, kl 19.59
nad on nii laisad ja maiad, longivad ringi rasvad vetruvad, öakkk.....
 
oot 19. september 2016, kl 20.56
et kui iga hommik seda segu neelata ja vett peale, siis mis aja pärast tööle võib hakata minema? Kiirendab ju ainevahetust ja ei sooviks küll, et see kiirendus ühistranspordis peale hakkab või nii kiire see ka ei ole? Kuidas kogemused?
 
artist 19. september 2016, kl 22.58
Kiire ikka, kui 5-e kuuga 19 kilo läinud kaneeli neelates. Ei julge enam kaneeli saia peale pannagi - mis siis saab, kui mu 53-st kilost 19 ära kaob?
 
kaneeli, karrit ja ingverit 27. september 2016, kl 12.30
Kuidas saab seda tühja kõhuga võtta??? Mida magu selle peale kostab. ei maksa siin tõestada, et see kohe peale ainevahetuse kiiruse kuidagu ei mõju
 
EVA 22. august 2019, kl 11.42
Tere!
Kogemusi dieedist. Kõrge veresuhkru pärast loobusin pikemaks ajaks süsivesikutest ja asendasin need valkudega. Tulemus - tekkis ainevahetushäire, kus organism enam ei suutnud toidust energiat omastada. Kõik, mis sõin, läks kohe pekikihiks, võtsin üha kiirenevas tempos tohutult juurde. Samas olin täiesti jõuetu, kohutav näljatunne, minestamised. Kui EMOsse sattusin, kommenteeriti mu seisundit kui näljastreigi viimast staadiumi, kuigi olin tugevalt ülekaalus. Tänu headele arstidele jäin ellu, kaalutõus peatus, mind õpetati uuesti kõike sööma. Mitu aastat on möödas, söön kõike, maiustusi siiski väldin, kilosid pole kaotanud, aga pole ka midagi juurde tulnud. Kui jälgida, et kõik mida sööd, saaks tegevuse-liikumise abil samal päeval realiseeritud, on võimalik kaal kontrolli all hoida. Kui see tasakaal paigast lasta dieedi või mõnest toidugrupist loobumise kaudu, võib tulemuseks olla elukestev ülekaal või midagi veel hullemat.
 
EVAle, kes valku sõi... 10. september 2019, kl 13.56
Miks kõrge veresuhkruga just VALKU hakkasid sööma? Süüa tuleb värsket, elus toitu: juurvilju ja rohelist (ensüümid, vitamiinid, aminohapped, kiudained-prebiootikumid jm) ja häid RASVU (oliivi-, lina-, kanepi- jm õlid, pähklid, mandlid jm). Ketogeenilisest dieedist oled midagi kuulnud?
karinasfojg3 16. oktoober 2019, kl 20.17
Kaalu alandavad tabletid - http://tonzes.com/slimest.htm Kokku kaotasin ma 18 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.



Toimetatud 3 kord(a). Viimati karinasfojg3 17.11.2020 09.24.
 
Janek 28. november 2019, kl 11.30
Tellisin sealt ühe toote, raha võeti kohe aga tootest pole haisugi. Petavad tõesti ja kui helistad siis nr pole kasutusel
 
Anneli Aasamets 11. veebruar 2020, kl 09.45
Tere.Kuidas saab teenusest loobuda kui telefon pole kasutuses,kelle poole peaks pöörduma.?Avastasin eile,et mul mitu kuud raha maha läinud,olin selle juba unustanud.
 
Ingel 08. aprill 2020, kl 08.04
Anneli Aasmets .Muud teha polegi, kaart lukku ja pangast uus kaart. Vastaseljuhul raha kaardipealt läheb iga kuu regulaarselt. Selliseid pettureid on veel. Olen ise olnud ühe sellise ohver. Muud ei aidanud, kui kaart kinni.
 
artist 12. aprill 2020, kl 16.59
Ma jälestan kiilakaid. Paksuse saab rahata mahavõtta, aga kiilaspeadel nii hästi ei lähe.. Vabandan, sest mulle tundub, et just viimased vihkavad ülekaaluliseid.
 
heli 31. august 2020, kl 09.35
sama siin, aru ma ei saa, mille eest, vastu pole midagi saanud ja kus see arusaamatu klõpsakas on tehtud? lihtsalt napsatakse arvelt raha.
sahker 09. september 2020, kl 13.19
Hmm. karmilt ja ebaõiglaselt öeldud, kuid osaliselt emotsioonide ajel. Kiilasus on "enamustel" tingitud geenidest ja seda ei saa mingi valemiga muuta. Ülekaalulisus on enamustel tingitud valest toitumisest või laiskusest(liikumatusest). Ülekaalulisust ei saa rahata muuta, õieti tuleb toituda ja liikumine on alati abiks. Toit ju maksab. Ainult liikumisega on vääääga raske üleliigsetest kilodest vabaneda, erite sellest rasvkoest mis asub keha välimistes kihtides. Kiilaspäisust ei saa isegi rahaga ravida(enamustel). Kui kiilaks jääd, kas siis hakkad ka ülekaalulisi vihkama?! Siin on ka üks aga, naised kasutavad juuste väljalangemise varjamiseks parukaid...juuksepikendusi jne, mehed seevastu enda kiilasusest enamus välja ei tee...ja nii ongi. Kahju on lihtsalt nendest inimestest, kes oma hädades kõiki teisi süüdistavad.
sultattooo 16. september 2023, kl 13.06
Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth24.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!