Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kaal langeb kiiresti!
 
ts12 27. november 2016, kl 10.22
Küsimus selline, et olen mitu aastat olnud ülekaaluline, 176 cm pikk ja 85 kg, samas olen ka pidevalt tervisespordiga tegelenud, mis ei koorma väga liigeseid (jalgrattasport, ujumine, rühmatreeningud) kuni 6-7 korda nädalas.

Oktoobri alguses panin lõpuks toitumise paika, kuigi ka enne kuni 5 aastat ei tarbinud suhkrujooke ja muid kiirtoite, siis kui hommikul sõin nii putru, leiba, kala, magustoidu, siis nüüd olen endale toidunõustamisega menüü paika pannud, et söön nt. ainult putru, samuti olen pannud paika ka treeningkava alates selle aasta algusest.

Nüüd siis, alates oktoobrist, on kaal langenud ka kuni 1,2 kg nädalas, vahel ka 200-400 g päevas.
Kas selline kaalukaotus on hea või halb?
 
artist 27. november 2016, kl 21.12
Kui tahad kaalu kaotada, siis ikka on hea kaalulangus. Oota, küll ta varsti peatub. Ja hiljem, kui enam ei jälgi, hakkab taas juurde tulema.
 
ts12 28. november 2016, kl 08.01
Miks ta juurde tuleb? Mida ma valesti teen?
 
artist 28. november 2016, kl 11.45
Kui piirad kaloreid, siis läheb organism säästurezhiimile. Lõpmatuseni ei jõua järgida igasuguseid programme ja kavasid. Tahes-tahtmata pöördud endise toitumise juurde tagasi. Ainult keha säästab edasi ning üleliigne ladestub, sest organism arvab, et nälg on tulemas.
 
positiiv 03. detsember 2016, kl 16.30
Ei tule tagasi midagi kui ise kohal viibid. Toitud praegu õigesti ja peaksid jäämagi sellise toitumise juurde, normkaalu juures jääb kaal pidama ja enam eriti ei lange, ei hakka tõusma kui normaalselt toitud.
Agne Tamm 16. detsember 2016, kl 08.08
Ise söögitegemisega vôtab juurde, kui kappad mööda linna ja hommikul teed ja jogurtit jood ei juhtu midagi! Ei viitsi nii palju külmetada!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!