Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Erik Orgu toitumissoovitused
 
Paks 09. detsember 2016, kl 19.56
Leidsin vana artikli pealkirjaga "Erik Orgu toitumissoovitused".
Arst ütleb, et ei jõua kirjas ära tuua põhjuseid ja põhjendusi, miks antud toitumisstiil pikas perspektiivis meid pigem kahjustab.
Artikkel siin: https://www.kliinik.ee/toitumine-ja-ulekaalulisus/id-42/noustamine?question=66629
Terve internet on täis selliseid isehakanud toitumiseksperte, kelle kavades pressitakse liigsete valkudega vesi kehast väja. Ükski arst ei kiida ühegi kulturisti toitumiskava heaks. Kas Eestis saab üldse kuskilt toitumiskava, mis oleks tervislik ja koostatud tõelise eksperdi poolt? Kes neid üldse koostab? Mis eriala inimest ma otsima peaksin?
 
hihiiii 09. detsember 2016, kl 20.11
alles nüüd said aru???

orgu teenib raha seal tv.s ise on üsna lodev lühikest kasvu könn mitte atleet
 
ütleks 09. detsember 2016, kl 20.32
orgu võiks oma ajule dieeti teha, rumal madala IQ-ga mees

ega see dieet tal ei anna ka midagi sinna kupli allla juurde
 
tasuta 09. detsember 2016, kl 21.02
ei ole vaja mingit müstilist toitumiskava. jäta ära maiustused-saiakesed, söö rohkem aedviljasuppe, joo piisavalt vett ja kõnni palju jalgsi.
 
täitsa õige 09. detsember 2016, kl 22.53
Tulebki ise kõike mõistusega võtta, nagu " tasuta" ütles. Nende toitumissoovituste kasutegur on null, kui kogu asi endal kahe kõrva vahel peidus on. Seda on jätkuvalt näha selle aasta " Kallis, sa oled kosunud" osalejatest. Ei aita ükski soovitus ega nõuanne kui ikka endal iseloomu pole ja see klõps ära pole käinud, et ennast tõsiselt käsile võtta.
 
:) 10. detsember 2016, kl 07.20
Kas Eestis saab üldse kuskilt toitumiskava, mis oleks tervislik ja koostatud tõelise eksperdi poolt? Kes neid üldse koostab? Mis eriala inimest ma otsima peaksin?
-------------
Dietoloogid on täiesti olemas, enamasti igas suurema haigla juures on dietoloogia kabinet. Koostavad ka individuaalseid programme.
 
Ei tea midagi.. 10. detsember 2016, kl 10.08
Need haiglate dietoloogid on ka paljud vananenud hariduseg, st soovitavad liiga palju süsivesikuid jne. Mina kasutan ja usaldan Fitlap.ee - d, arstid on ka selle heaks kiitnud. Lisaks saab palju ja maitsvalt süüa ning samal ajal ka kaalu langetada või siis säilitada ja lihtsalt omandada tervisliku toitumise alused.
 
Miina 10. detsember 2016, kl 22.23
Mulle meeldib ka fitlap. Iseenesest ei ole seal midagi erilist, tavalised ja maitsvad kodused toidud kõik, ainult, et koguseid tuleb jälgida.
 
Formage 15. detsember 2016, kl 17.29
Orgu jah kõik ära keelanud, millest ta huvitav ise toitub, et selline tüsedusele kalduv smurf on?
 
Orgu on 18. detsember 2016, kl 13.05
Tugev, treenitud mees, ega mingi kondiklõbin pole ometi kellelegi eeskuju. Või on vaid see õige treener kel kõik luud ja luukesed üleloetavad on.
 
ok 18. detsember 2016, kl 16.07
Suurema lihasmassiga kaasnebki see häda, et nii kui natukene asja lõdvemalt võtad, hakkab kohe rasv peale tulema. See aga ei tähenda veel seda, et inimene oleks vormist väljas. Jutt käib praegu siis Erik Orgust. Jah, nägu on tõesti laiem kui paari aasta tagustes saadetes. See aga ei tähenda, et ta on lodev või vormist väljas. Vormi näitab ikka see, mida sa teha suudad, mitte kuidas sa välja näed. Ehk siis kui füüsis on hea, oled ka vormis. Keha enda vorm on siin teisejärguline. Võid olla sale ja kehakaalu poolest normis. Kui aga peale paari trepiastet on raske rääkida ning taastumine võtab kaua aega, oled tegelikult vormist väljas.
 
munak 18. detsember 2016, kl 23.43
ikka suht paksupoolne mu arust
 
ieva ielves 27. detsember 2016, kl 03.35
Orgu ajab sushit, datleid ja agaavisiirupit näost sisse ning kujutab ette, et need sisaldavad vähem või paremaid süsiveiskuid kui "valmistoidud". See ongi põhjuseks, miks ta nägu paistes on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!