Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
retseptiravim xenical välja kirjutatud, palun nõu!!
 
Marilyn 04. jaanuar 2017, kl 10.15
Tere!

Pärast pikki aastaid võitlust kaaluga, kirjutas arst välja xenicali tabletid. Olen lugenud lisainfot ja tagasisidet, see kakamise oht on muidugi päris hirmutav, aga kuna arst soovitas, tahaks ikkagi kuuri alustada.
Minu mure seisneb aga selles, et suure hulga oma kaloritest saan jookidest, mitte söögist, minu põhivaenlased on süsivesikud, mitte rasvad. Rasvad muidugi ka, aga süsivesikud on põhilised.
Arstile seda kõike rääkisin, käskis kuuri alustada ja kirjutas retsepti välja. Äkki keegi kogenum oskab nüüd selgitada, kas xenical väljutab süsivesikuid ka?

Vabandust, kui rumal küsimus, aga endal pole tuttavaid kes seda ravimit kasutanud oleksid.

Ilusat uut aastat!:)
 
kana 04. jaanuar 2017, kl 10.37
ma kasutasin seda 10 aasta eest, lahti sain vast 3 kg, aga sain sellise kõhulahtisuse, mida siiani ravisin. väga jälk.
nüüd teen peale jõule tomatimahlakuuri. pähkleid söön ka. nädalaga läheb 3 kg ja seedimine on ka korras. mõtle enne tõsiselt, kui seda mürki kasutama hakkad.
 
marilyn 04. jaanuar 2017, kl 11.05
to kana

kas kohe esimesest tabletidt lõi kõhu lahti? äkki tasuks pool tabletti korraga võtta?
 
kana 04. jaanuar 2017, kl 11.08
no ikka üsna kohe. pool ei mõju vist niigipalju.
aga kui vähegi suudad, ära neid söö.
 
marilyn 04. jaanuar 2017, kl 11.19
tänan vastuse eest, mõtlen veel natuke kas neid võtta või mitte, olen nii seinast seina tagasisidet kuulnud:(
aga kas see süsivesikuid väljutab üldse? sest rasvast toitu ma ei söö väga, süsivesikud on nee dpõhivaenlased
 
kana 04. jaanuar 2017, kl 11.36
no põhiline on ikka rasv. väljaheide oli selline vedela rasva moodi. väk :S ja nagu ma ütlesin, imelist kõhnumist ei toimunud.
võtsin 20 kilo alla mahladieediga.
 
paluks infot 04. jaanuar 2017, kl 11.56
paluks infot, kuidas mahladieet käib.
 
kana 04. jaanuar 2017, kl 12.20
no võtsin jõuludega 3 kilo juurde. nüüd joon nädal aega tomatimahla, söön pähkleid ja puuvilju. nii palju, kui vajalik ja nii vähe, kui võimalik :) kaks kilo on läinud. ja ma olen suht kindel, et xenicalist on tervislikum ;)
 
ei ole õel 04. jaanuar 2017, kl 12.22
Aga kas sa siis süsivesikute tarbimist piirata ei suuda? Vähe imelik pole,et ajad süsivesikuid sisse ja samas loodad tablettidega neid väljutada.
 
Marilyn 04. jaanuar 2017, kl 13.02
olen piiranud, mitu kuud juba, kuid kaal ei lange, sp retseptiravim kirjutatigi välja
 
jobu 04. jaanuar 2017, kl 14.00
Miks sa neid süsivesikurikkaid jooke siis lürbid sisse? Loll oled või mängid lolli?
 
Marilyn 04. jaanuar 2017, kl 14.12
Ma ju kirjutangi, et olen nende tarbimist oluliselt vähendanud! MIDAGI inimene ometi sööb-joob ja halbadest harjumustest ei ole lihtne lahti saada. kuna mul on toitumine paigas ja ka päevaste tarbitavate kalorite hulk on vaga vaike aga kaal ikka ei lange, siis selleparast kirjutatigi tabletid! Kuna aga ka minu toidus on vähe rasvu ja nende pärast ma eraldi ravimeid võtta eisoovi, siis küsisingi, kas xenical väljutab ka süsivesikuid niisamuti nagu rasvu?! Rumal oled sa ise, "jobu", kui küsimuse sisust aru ei saa. Või sa arvad et arst kirjutas mulle retseptiravimid välja puhtalt selleks et saaksin õli juua ja juurde ei võtaks? naljatilk:)
 
Anne 05. jaanuar 2017, kl 14.08
Xenical ei väljuta süsivesikuid, see on mõeldud rasva imendumise takistamiseks. Põhimõte on selles, et rasv tuleb välja, mitte ei imendu verre. Juhul, kui oled niigi rasvavaesel toidul, siis ei juhtu midagi, kõht ka eriti lahti ei lähe, sest midagi pole ju välja tulla. Loomulikult sisaldavad ka näiteks sai ja leib mingil määral rasva, sellega siis xenical tegelebki.
Ühesõnaga seda on mõtet võtta küll, sest selle rasva mis peidetud kujul on, ta siiski blokeerib, aga sellest ei pruugi eriti kasu olla, kui süsivesikuid ei piira.
Väga hästi toimivaid dieete on ka, mis õige järgimise korral süsivesikute tarbimise kontrolli alla hoiavad.
 
Triinu Toomsalu 10. märts 2017, kl 23.56
Marilyn,kui sa neid ei kasuta,ehk müüksid mulle?
 
vatseepooki fänn 11. märts 2017, kl 08.15
To Triinu!

Vatseepooki pilte vaadates sul küll seda keemiat ja jubedust pole vaja näost sisse süüa!
Pöördu pigem arsti poole, tundud paanikas olevat, et kust saada kaalu alandavaid tablakaid.
 
Eluterve 11. märts 2017, kl 08.53
Miks sa ennast mürgitada tahad? Otsi ikka alternatiivseid variante. Kirjutad, et süsivesikuterikkaid JOOKE oled vähendanud, jäta päris ära, parim jook on puhas vesi (tegelikult aluseline on veel parem, tasakaalustab organismi ja reguleerib ka süsivesikute isusid). Kirjutad, et kaloreid on vähe. Kui neid on liiga vähe, hakkab organism kokku hoidma ja ongi väga raske kaallu alandada. Söödavad rasvad ära blokeerida? See on mingi nali või? Rasva põletamiseks on vaja rasva. Aga mitte kommide, saiakeste, rasvast nõrguva liha rasva. Söö avokaadot, muna, kala, pähkleid mõistlikus koguses ja ei ole vaja mingit rasva blokeerida, kui sa seda üleliia endale sisse ei söö.

Selle kehaga tahad ju (loodetavasti) veel kaua elada, milleks siis mingit jama endale sisse ajada. Liitu www.fitlap.ee, 3 p on tasuta ka, pane toitumine paika, kindlasti joo vett ja liigu mõistlikult ning armasta ennast ja saad keha(kaalu) ka paika. Tervis on tähtsam, kui kaalu number. St kaalunumbri pärast ei ole mõtet lollusi teha, hoolitse tervise eest läbi tervisliku toitumise ja liikumise ja saad kaalunumbri ka paika. Edu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!