Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
joon ennast paksuks
 
liina 04. jaanuar 2017, kl 10.57
Tere!
Söömisega mul probleeme pole, on aegu kus ma ei vaata, mida söön, aga üldine menüü on mul üsna tervislik - nisutooteid ma tarbin minimaalselt, võileibu ei söö üldse, vaid vahel väga harva. Keskmiselt vb 2 tk kuus. Magusat toitu ei söö absoluutselt(ei ole kunagi eriti magusat armastanud), nii et küpsetisi ja komme minu menüüst ei leia. Palju söön kala, muna, liha, kodujuustu, värsket.

..AGA...-ma joon ennast paksuks!!!:(

Vedelikutarbimine on täiesti meeletu, hommikul joon kohvi(ühe, maksimum kaks) ja peale seda hakkab pihta - energiajook, limonaad, roh tee, , pokaal veini vesi, roheline tee, kohvi, fanta, energiajook, siider, veel siidrit, veel siidrit, energiajook, coca-cola vesi, vein, roheline tee jne jne. See järjestus ei ole muidugi õige, aga ma tõesti joon vahetpidamata. Mis mul viga on, mida teha või kas kellelgi on sellist probleemi veel esinenud? Praegu ma kolm päeva olen kõikidest muudest jookidest peale tee, hommikukohvi ja vee loobunud,.. ja olen kaks kilo alla võtnud. Mis toimub?:(
Helve Tamm 04. jaanuar 2017, kl 11.28
Kas veresuhkrut olete lasknud mõõta? Suurenenud janu tunne pidi olema esmaseid diabeedi tunnuseid.
 
to Liina 04. jaanuar 2017, kl 11.40
Kui suudad oma joogid hoida, kohvi, vee ja tee piires, siis joo palju tahad. Aga need magusad joogid tuleb küll menüüst välja visata ja küll siis ka kaal langema hakkab.
 
liina 04. jaanuar 2017, kl 13.06
to fake agent- kurb küll, kui ebausutav tundub, aga nii on! on nii raske uskuda et mõni tarbib joodavat üle, mitte söödavat? mitte kõik ei SÖÖ ennast ilm tingimata paksuks, minu puhul on see 100% magusate jookide süü!

to Helve Tamm:olen lasknud mõõta, oli normis.

Eks ma tean, et kurjajuur on magusad joogid, aga täpselt sama raske kui on piirata söömist, on piirata ka joomist. Harjumuse jõud:( kas ma olen tõsti ainuke?

Ma olen muidugi harjunud õhtuti veini või siidrit jooma ka, ikka 3-4 pokaali või mitu siidrit.. aga kuna ma söön väga vähe ja kalorivaeseid toite, siis a mitte ei uskunud et asi nii käest ära läheb.. poole aastaga on 10 kilo juures! Nüüd on kaks maha läinud, kolme päevaga.
 
liina 04. jaanuar 2017, kl 13.06
iseasi mille arvelt muidugi
 
teadsa 04. jaanuar 2017, kl 13.11
Proovi Värska mulliga allikavett. Jube hea, ma võiks seda lõpmatuseni kaanida.
 
fake agent 04. jaanuar 2017, kl 13.37
mulle jääb tõesti arusaamatuks, et toitumises püüad olla tervislik aga jookidega teadlikult keerad oma tervist p**sse.
Saan aru kui jood nädal või kaks jutti igaõhtu end korralikult purju ja tsükli lõpuks nädalavahetusel ka zombiks ja peale seda taastud korralikult aga miks pikemaajaliselt igaõhtuselt veini või siidrit limpsida. Ja päeval magusaid jooke.. see on mingi masohhismi erivorm, et süüa kalorivaeselt kuid juua kaloririkast saasta ja mida rohkem seda uhkem. Ja muideks energiajooki juuakse viinaga:)
 
to liina 04. jaanuar 2017, kl 13.47
 
kes käseb suhkrut toppida igale poole 04. jaanuar 2017, kl 14.09
mismoodi kohvi joomine paksuks teeb? pigem on vastupidi, kiirendab ainevahetust.
vein samamoodi - miks magustatud veine jood? kuivad veinid ei tee paksuks. kui ei maitse siis ongi hea, jood vähem.
harjumise asi.
 
liina 04. jaanuar 2017, kl 14.23
to fake agent

Said selles osas valesti aru, et ma mitte ei püüa tervislik olla, vaid mul lihtsalt on sellised eelistused. Mul ei ole varasemalt kaaluga probleeme olnud-missimõõtmetes pole kunagi olnud, aga no täiesti normaalse kehaehitusega. Ma olin oma esimeses postituses lihtsalt aus - tõin välja mida tarbisin need 6 kuud, et nii palju ülekaalu tulnud on ja lootsin et äkki on keegi, kel sama mure ja kes oskavad nõu anda, millega võiks magusaid jooke ja siidreid(veini) asendada. Kui keegi kuskil kaaluklubis kirjutab, et sööb üle või valesti, on enamasti ikka veel keegi, kel on sama probleem olnud, keegi kes oskab midagi soovitada või motiveerida. On siis tõesti nii et kaloririkka toidu tarbimine on mure, mida mõista, aga liigne magusa joogi tarbimine on mingi ilge idiotismi tunnus?

Nii palju kui mina tean, siis tee tervislikuma eluviisi ja kaalulanguse suunas hakkab sellega pihta, et välistada kõige "hullemad" toidud/joogid, mida ma ka olen teinud. 2 päeva olen joonud vaid paar tassi kohvi, vett ja rohelist teed(suhkruta)
Fakt on aga see, et inimene, kes on harjunud iga päev siidrit näost sisse ajama, vajab oma õhtusele rutiinile "aseainet", mis võib olla nii alkohoolne kui ka mittealkohoolne, ideaalis võiks olla mitu varianti.

veinist nii palju, et olengi valge kuiva veini eelistaja..punast, roosat ei armasta ja magus ka väga ei sümpatiseeri. Suurim patt on siidrid
 
Marilyn 04. jaanuar 2017, kl 14.37
teeb igasse terviseteemasse postitusi.
päikest :)
Liina
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!