Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kuidas langetada kaalu?
 
Pisar 17. jaanuar 2017, kl 19.49
Tere! Olen 12 (varsti saan 13). Kaalun 67 kilo -lihased on samuti väga tugevad, kuid siiski on pekki ka- olen 162,4 cm pikk. Mis oleks mu normaalkaal ja kas saaksute mulle öelda kuidas saaksin alla võtta? Trenni teen... Käin 2 korda nädalas poksimas ning 1 korra jõusaalis. PALUN AIDAKE! VAJA SAADA 2 KUUGA PEENIKESEKS!
 
Sirli 17. jaanuar 2017, kl 20.26
Oled sa üritanud seksida?
See tegevus langetab iseaalselt kaalu. Mida sagedamini, seda paremini.
 
nonii noor piiga 17. jaanuar 2017, kl 20.44
vaatame üle sinu toitumise. ainult trenniga alla ei võta, toitumine peab korras olema. milline on sinu päevamenüü?
 
Peeter 17. jaanuar 2017, kl 21.57
Iga päev 2 tundi tempokat kõndi, söömine jäta nagu on. Trennipäevadel pole vaja. Peaks 2 kuuga 10 kilo ära minema küll. Ära ainult jumala pärast mingit dieeti pidama hakka. Lõputult dieeditada ei jõua keegi ja tulemuseks on ainult mõni lisakilo. Ja nimelt kõndi, mitte jooksu.Sa ju ei jõuaks iga päev nii kaua joosta.
Oletan, et oled ikka tütarlaps, siis tagumikule ja jalgadele on krooli jalgade tegemine super hea. Laud kätte ja summima. Eks vaata millesed kehad on ujujatel.
 
skd 17. jaanuar 2017, kl 21.57
Magusad karastusjoogid ja energiajoogid jäta joomata. Söö muna, liha, kohupiima, joo piima--need annavad valku ning aitavad lihaseid kasvatada. Mida varasemale kellaajale oma õhtusöögi tuua saad, seda parem ja peale õhtusööki ära enam näksi. Mitte mingil juhul ära hakka end näljutama.
 
njahh 18. jaanuar 2017, kl 17.52
lisaks karastusjookidele jäta ära ka energiajoogid ja poemahlad, maiustused, krõpsud, saiakesed ja koogid, samuti hamburgerid ja friikad ja pitsad, vähem pastatooteid. Kõik, mis on hea, teeb paksuks.
Asenda need liha, kala, muna, kodujuustu, aedviljadega. Ka magusate puuviljadega pole vaja liialdada.

Kas just kahe kuuga peenikeseks saad, on küsitav, aga saledamaks kindlasti.
 
Kodanik 18. jaanuar 2017, kl 19.04
Liitu facebookis grupiga "Süües saledaks".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!