Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kas vähendada toidukogust või suurendada trennis koormust
 
Minni 07. veebruar 2017, kl 15.11
Tere! Olen 30-aastane naine, KMI on 25.

Olen viimased kuu aega usinalt trennis käinud, nii iseseisvalt jõusaalis ja ujumas, aga ka rühmatreeningutel. Söömist piiran niivõrd, et jälgin hoolega, et ei sööks üle 1500 kcal/päev. Selle numbri arvutasin välja koos eratreeneriga. Viimase kuu aja jooksul on kaal langenud siiski ainult 1,5 kg, ootasin suuremat langust, sest teadupärast just alguses langeb kiiremini. Mõtlen nüüd, et mida teha, kas vähendada kaloreid või suurendada trennide arvu. Käin üldiselt 5 korda nädalas trennis, päris iga päev ei saa käia, sest pean vahepeal linnast ära sõitma vanemaid vaatama ja ka tööasjus. Ehk saaksin suurendada trennis koormust ja teha trenni kauem.

Mul on juuni alguses väga oluline sündmus, tahan selleks suurepärane välja näha (kaotada umbes 7 kg ja olla selle juures treenitud kehaga).

Aitäh neile, kes oskavad oma kogemust jagada.
 
kiire 07. veebruar 2017, kl 15.35
Kõik, mis kiirelt kaob, tuleb ka kiirelt tagasi.
Mida rahulikumalt läheb, seda pikemalt kestab.
Ära kurda, anna aega.
 
trebla 07. veebruar 2017, kl 15.48
Kaalulangus sõltub üksnes toitumisest.

Trenni ei peakski nii usinalt vihtuma,3-5 korda on optimaalne, vahel ka üksnes 2 korda nädalas, muidu tekib väsimus ja tüdimus ning suveni sa välja ei vea.
Aga sportlik eluviis peaks kestma kogu elu.
 
T-Mac 07. veebruar 2017, kl 16.23
Kui praegu on alla tulnud kaal, siis ei maksa midagi muuta. Pealegi ei tasu kümne küünega selles kaalunumbris kinni olla. Lihas kaalub rohkem kui rasv ja seega tasub vaadata visuaalset pilti, mis peeglist vastu vaatab. Kui tundub, et visuaalne pilt muutub paremaks, siis pole seda kaalunumbrit mõtet vaadatagi.
 
:) 07. veebruar 2017, kl 16.26
Tugev trenn algul tõstabki kaalu. Pärastpoole hakkab langema, kuna lihased kulutavad rohkem kaloreid kui pekikiht.
 
skd 07. veebruar 2017, kl 16.53
Kohvi joo kaneeliga, see aitab ainevahetust kiirendada ning söö rohkem mune ja liha. Muna ja liha aitavad lihasmassi kasvatada ning keedetud muna annab vähe kaloreid ja liha seedimine kulutab tunduvalt rohkem energiat kui salati söömine.
 
mul oli sama 07. veebruar 2017, kl 17.17
mul oli alguses samamoodi. ära muuda midagi, küll minema hakkab. ja vaata varsti on riided suured kuigi kaalunumb vähe allapoole läinud.mõõda ennast. lihased kaaluvad rohkem ja kindlasti jood ka nüüd rohkem kui ennem.see 7 kg kindlasti tuleb kevadeks ära ja rohkemgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!