Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Ülekaaluline onu
 
naine 36 08. veebruar 2017, kl 12.21
Tahaks rääkida ühest murest. Mul on üks tore onu kelle vanus on juba üle 80-ne aasta. Hetkel ta saab veel iseseisvalt hakkama aga vahest tuleb siiski abis käia. Selleks, et ta iseseisvalt veel paremini hakkama saaks, võiks ta kehakaal veits väiksem olla. Ta on kõvasti ülekaaluline. Tal on raskusi voodist tõusmisega. Väljas käib harva. Tahaks, et leiduks võimalus, et ka sellises vanuses inimesel oleks võimalik normaalsesse kaalu saada. Eks suur kehakaal ole tingitud ka erinevatest tevisehädadest. Veresuhkur, jne...Tema toitumisharjumus on nagu ikka vanaaaja inimestel.
Nii palju kui mäletan ta on alati väga ülekaaluline olnud. Paraku vanas eas hakkab olema see talle takistuseks. Ehk on kellelgil anda soovitusi kuidas stoimida. Vanainimene nagu ta on siis päris uuendustega eriti kaasa minna ei taha. Toitumise suhtes ta on vähenõudlik. Alkoholi ta õnneks ei tarvita.
 
Peaks ikka püüdma 08. veebruar 2017, kl 13.00
võimalikult palju liikuda. Kuigi suure kaalu tõttu võivad ka liigesed läbi olla. Kui külla lähete, võtke talle ikka midagi rohelist kaasa.
Ükskord on kõigil minek, aga kui kena inimene lahkub, jääb suur tühik järele.
 
loe 08. veebruar 2017, kl 13.50
LCHF-i blogi.Mul mitu tuttavat vanemat härrat sealt abi saanud.Veresuhkrud korda ja seljad, rääkimata kaalust.Lihtne jälgida ja liikumise pärast pabistama ei pea.
 
kuidas saab ülekaaluline olla kui isegi liikuda ei saa 08. veebruar 2017, kl 15.20
kes teda söödab siis?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!