Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Inca Shamanic Massage Therapy
 
Manco 19. aprill 2017, kl 06.59
Alates 5.juunist "Inca Shamanic Massage Therapy" Eestis.

"Inca Shamanic Massage Therapy"on kuuekäiguline nauditav šamanistliku massaaži- ja suitsusauna protseduur ihule ja hingele, mille tulemuseks on ülim sisetunne, mida võib võrrelda kevadlille tärkamisega.

Inca šamanistliku massaaži- ja suitsusauna protseduuri käigus luuakse taassünni tundmus, läbi mille te kaotate oma kehast ja vaimust kõik negatiivse raskuse, mis on olnud Teile siiamaani rõhuvaks koormaks. Peale šamanistliku teraapia protseduuri on Teile garanteeritud ülim ühtsustunne ümbritseva maailma ja kosmosega.

"Inca Shamanic Massage Therapy" protseduuri viib läbi professionaalne terapeut, kes arvestab eelkõige Teie tervislikku füsioloogiat. Vastavalt tervislikele kriteeriumitele koostab terapeut Teile lõõgastava massaažiteraapia stsenaariumi. Protseduuri kestvus on vastavalt 2,5-3h.

"Inca Shamanic Massage Therapy" protseduur viiakse läbi vaheldumisi erinevate suitsusauna rituaalidega. Inca šamanistliku massaaži puhul kasutatakse valikuliselt naturaalseid kookose ja papaya massaažiõlisid, mis on tarnitud otse Peruu ökoloogiliselt puhtast loodusest.

"Inca Shamanic Massage Therapy" ajal on taustaks mõnus relax šamanistlik muusika, käeulatuses on saadaval soe piparmündi ja mee, laimi ja kaneeli tervisejook. Peale protseduuri saab janu kustutada jahutatud sidruni ja mee tervisejoogiga, samuti maitsta ainulaadset Peruu Ceviche Mixto kokteilsalatit.

"Inca Shamanic Massage Therapy" ajal toimub Teie keha ja vaimu noorenemise protsess, garanteeritud on aka kehakaalu langus. Inca
šamanistlik massaaž on unikaalne ja ainulaadne Eestis!

Teraapia läbiviimise aeg 5.06.2017 - 30.08.2017
Info ja registreerimine: mancoterviseklubi@gmail.com
Võimalik tellida ökoloogiliselt puhast ja naturaalset papaya ja kookose massaažiõli otse Peruu'st.
 
eestlane1 19. aprill 2017, kl 14.19
Palju maksab?
 
artist 19. aprill 2017, kl 18.05
Ei maksa palju, kui indiaanlased otse Peruust saadavad. Ainult liigkasuvõtja mango klubi kruvib hinna üles.
Ei tea, et inkad suitsusaunas käinud oleksid - see rohkem eestlaste pärusmaa.
 
Ivars 19. aprill 2017, kl 20.51
niipalju siis mõneinimese tarkusest.. juba tuhandeid aastaid on temazcal tseremooniad ja rituaalid olnud inkade ja maiade kultuuris. inkade temazcal on suitsusauna analoog. ja kui räägime eestlaste pärusmaast, siis vabandage väga, lätis on suitsusaun kordades suurem rahva pärusmaa
 
Huvitatu 20. aprill 2017, kl 08.51
aga mis seansi maksumuseks ikkagi on? Selle võiks küll öelda ju :)
 
Riina 20. aprill 2017, kl 21.51
Horvaatias Spliti lähedal teeb Lõuna Ameerika Shamaan mägedes analoogset asja. Temal on veel kaks abilist, kes tegelevad rituaalide ajal mashaasiga. Olen Horvaatias koos abikaasaga kaks korda seda võtnud, jumalik tunne, täielik müstika! Mehhikos leiab sellise teenuse Mayade temazkalis Cancuni 5* hotellides ja Tepozlani mägilinnas. Kui mashasist kasutab lisaks mashaasile refleksoloogia võtteid, on tulemus vägagi tervislik. Paraneb ainevahetus, vereringe jne. Kaalu saab alla minema 3-4 seansi järel....
 
artist 21. aprill 2017, kl 08.41
Ruttu kohvrid kokku ja Horvaatiasse või Mehhikosse - saab soodsamalt, kui siin minna liigkasuvõtjate juurde,
kes ei julge isegi hinnast rääkida.
Tasub ka teise linna otsa sõita, kui seal mõni asi 10 sentigi on odavam.
 
Manco 05. juuni 2017, kl 15.13
Protseduuri hind 75 EUR (2,5-3h)
mancoterviseklubi@gmail.com
 
Helx 14. november 2017, kl 11.26
Kas protseduure tehakse ka muul ajal? Vaatsin, et suvine pakutav protseduuride aeg on juba möödas. Oleks huvitatud aga tahaks selle kohta rohkem teada. Kas teil on mõni koduleht?
Ehk oskate täpsemalt veel öelda, kus seda teenust Mehhicos saab, mina infot kahjuks selle kohta peale Peruu ei leidnud (olen ise kohe kohe Cancuni minemas).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!