Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
trennikaaslast
 
incir 26. detsember 2017, kl 01.08
Kas soovid kaalust alla võtta, aga raske on leida motivatsiooni ja ennast piisavalt distsiplineerida? Ehk on kahekesi koos teha seda kergem. Minu ülekaal jääb üle 100kg. Olen N32 ja otsin nais trennikaaslast eelkõige vabas looduses käimiseks, jooksmiseks ja mu sportliku aktiivsusega tegelemiseks. Plaanin ette võtta sellise korraliku 6 kuud treeningtsükli. Püstitame koos eesmärgid, planeerima toitumise ja püüame üksteist innustada. Olen Tallinnast.
 
Mööduja 26. detsember 2017, kl 16.07
Kas tõesti on ülekaalu üle 100 kg? Sel juhul mine konsulteeri arstiga, mida ja kui palju Sa teha võid ning mida ja kui palju sööma pead.

Kui ülekaal on väiksem...Käimine on hea tegevus, alandab vaikselt kaalu (kui Sa ei hakka rohkem sööma) ja treenib südant. Jooksmisele esialgu ära mõtle, kui oled liiga raske ja ei ole trenniga tegelenud.
Kui vajad kaaslast, proovi spordiklubide rühmatreeninguid. Jõusaalis saad teha kardiotrenne ja tasapisi tutvud seal käivate inimestega. Tekib "oma klubi tunne". Pealegi saad asjalikku nõu sealsetelt treeneritelt. Ka toitumise osas.

Karm tõde on, et saad kaalu alandada vaid ise ja püsiva tulemuse nimel pead muutma igaveseks oma praegust elustiili.
Nõu küsida ja elamusi jagada võid ka siin. Nüüd aga pane riide ja mine tee esimene poole tunnine jalutustiir ära :)

Edu Sulle :)
 
Sebra 29. detsember 2017, kl 07.39
Kirjutasin sulle :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!