Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
pärnakate vastuseid
 
tahaks teada 30. jaanuar 2018, kl 18.02
vene kanali peal on vägev saade, kui vana sa oled tegelikult. no ja seal saates näitab kuidas mõningate lihtsate uuringutega saab selgeks teha, kui vana on sinu keha. tavaliselt on see number passis olevast numbrist suurem. täna näiteks oli seal üks noor naine, kellele tehtid mõned harjutused, nendega siis tehti kindlasti pulss pingutuse ajal ja pulss rahuolekus minuti pärast ja need andmed siis andsid teada, kuidas keha reageerib koormusele jne. siis tehti paar lihtsat jõuharjutust ja sellega tehti kindlaks, mis olukorras on ta lihased . siis pandi tulemused arvutisse ja selgitati välja, kui palju kehast moodustavad lihased, kui palju nahaalune rasv, kui palju organitevaheline rasv jne. selle järgi pandi paika talle treeningprogramm, tema nimelt soovis kaalu alandada. Minul on sama soov kaalu alandada, aga mul vist ongi ainult rasv ja lihaseid pole üldse. samuti on mul probleemid vererõhuga, mis on kinnine ring, sest kaalu on ikka palju ka. küsimus mul aga selline. kas keegi teab, kas Pärnus kuskil saab sellist uuringut teha ... mitte just päris seda aga mingit sarnast. ma ka tahaks teada oma keha lihaste kohta ja rasva kohta jne. kui see teada, siis tahaksin ka mina veel enne pensioni jõuda paremasse vormi. kuhu soovitate Pärnus pöörduda. mulle isegi vist raha ei mängi rolli, sest ma väga tahan enda tervist natuke parandada. ainus koormus, mis mulle seni tehtud on, ongi südamearsti juures koormustest, aga sellist trenni ma küll vastu ei pea. seega. soovitage mulle. Pärnus on palju selliseid kohti, kus noored käivad .... ma juba 55, ei teagi, kas julgen minna siuksesse kohta ise, aga kui kenasti soovitate, võtan julguse kokku ja vähemalt lähen uurimagi. tänud ja tervist kõigile
 
samaautor 13. veebruar 2018, kl 19.51
kas keegi siis Pärnus pole sellisest asjast üldse kuulnudki? äkki saab seda teha siis mõnes teises linnas?
 
leana 14. veebruar 2018, kl 20.32
http://www.ph.ee/patsiendile_kulastajale/taastusravi_ja_heaolukeskus/spordiarstlik_terviseuuring
ehk see sobib
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!