Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
stressist kaalutõus.
 
tüdinud 11. veebruar 2018, kl 11.49
Kehakaalu tõus 20 kg 3 - e kuuga ja enam alla ei lähe. Juuksed lausa kukuvad peast.Kas võib nõme pereelu selle kõige põhjuseks olla?
 
to 08.21 12. veebruar 2018, kl 08.50
Sinu valik on, kas elada sellise mehega ja hävitada ennast või minna minema. Kui ennast väärtustad, siis lihtsalt ei ole sellise mehega koos. NIi et valik on sinu elu ja valikute eest ikkagi sinu kätes, ei vastuta keegi teine sinu elu eest.
 
to tüdinud 21. veebruar 2018, kl 22.39
Pane perearsti juurde aeg kinni ja las suunab sind toitumisspetsialisti juurde. Kuna su ülekaal on tulnud väikse aja jooksul, on sul ülekilodest vabanemine palju lihtsam võrreldes nendega, kes on aastaid ülekaalus olnud, sest sinu keha pole veel ülekilosid omaks võtnud. Nii et soovitan kohe tegutseda.
 
no suunata pole vaja 18. märts 2018, kl 16.34
Toitumisspetsialist " röövib " nüüd suure osa mu palgast aga tulemusi ei näe kuskilt.Igalt poolt valutab, teha midagi ei jõua ja kaal jätkuvalt tõusuteel. Ei aita ei AD d ega paastumine.Ehk on vähk kuskil peiduscaga seni, kui see keha ükskord läbi närib....võtab vist kah kuigi kaua aega.
 
siis on 18. märts 2018, kl 18.13
tõesti midagi tõsist. Soovitan ette võtta põhjalikud uuringud, et põhjus üles leida. Ei saa välistada keha vastureaktsiooni mingi toidu suhtes. Aga pigem on probleem kuskil mujal. Nii wt perearsti juurde aeg kinni esimesel võimalusel.
 
soovitus 21. märts 2018, kl 21.19
Perearst saab määrata vereanalüüsiga kilpnäärme toimimise. Alatalitlusega on suur väsimus, tõuseb kaal ja juuksed langevad. Ei usu, et stressist kaal nii kõvasti vaid 3 kuuga on tõusnud.

Viimseid elupäevi vaevalt et koolis veedetakse. Jutt käib pereelust mitte koolist. Taoliste poolearuliste kommentaaride kirjutaja on ilmselgelt just ise see inimkõnts!
 
jaaa 18. juuni 2018, kl 16.51
Kus siis viimseid elupäevi veeta saaks, kas huller oleks paras koht.No, kui mitte midagi enam teha ei jõua...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!