Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Pillidega lisandunud kilod ei lähe ära.
 
Bianca27 06. märts 2018, kl 08.33
Tere ,

Selline mure ,et muidu väga kaalulangetamisega probleeme pole. Paar päeva söön vähem ja kaal juba kukub. Nüüd kui pillidega lisandus 3 kg ,siis lihtsalt võimatu nendest lahti saada. Olen kuuaega proovinud erinevaid asju ,aga tulemust pole. Vahel ongi ,et 1-2 kg läinud ja järgmine päev kohe tagasi kuigi ei saaks öelda ,et oleksin siis liiga palju söönud.
Kas keegi oskab soovitada midagi ?
Kas asi võib olla ka selles ,et võtsin pille lühikest aega 2 kuud kuna ei sobinud...Ja see ajas organismi kuidagi segadusse ? (vabandan kui rumal küsimus:D)

Pikkus 178 cm ja kaal 66 ,vanus 27. Soovitud kaal 63.
 
Massa 28. märts 2018, kl 17.35
Endal sama teema, pole probleemi olnud kaalu kaotada, aga peale pille hakkas järsku kaal tõusma. Võtsin pille ainult nädal aega. Isud olid hullud, aga kuna mul karm toidukord, siis üle ei söönud kordagi. Lihtsalt oli täielik piin olla. Nüüd on möödas pea kaks kuud ja ei mingit muutust kaaluga
 
artist 30. märts 2018, kl 22.21
Ära siis pilli nii palju, et kaal tõuseb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!