Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Teeni raha kõndides. :) Kui nagunii liigutad end
 
Kaalulangetaja ja ema 26. november 2018, kl 10.26
Tere,

Ehk teist keegi vaatas Hommiku tv ja kuulis kuidas räägiti äppist, mis sammude eest raha annab. Eks rikkaks seal ei saa, kuid see äpp on kiirelt arenev ja seal pakutakse nii môndagi nende pubktide eest, mis teenid sammude pealt. Muidugi on hea sõpradega konkureeruda ja motivatsiooni punkte rohkem kokku saada on suurem.
Asi on alles arenev ja Inglismaalt Euroopa turule jôudnud natuke aega tagasi. Eestis pani ka LHV õla alla ja premeerib 50 punkti eest 5 euriga. :) Kuid nagu arendajaf ytlesid tahavad nad jôuda kaugele. Kust neil raha tuleb? Eks sponsorid ja reklaamid ja investorid. Väga paöjuf firmad, kes tervisegs mingil määral on seotud!

Liitumise eest saad stardiks juba punkte ja nii jalutades saad ka neid koguda ja sôpru kutsudes. Samuti vôib neid yksteisele saata :)
Tule ja liitu ja hakka punkte koguma :)
swcapp.uk/i/anastassia263136
 
artist 26. november 2018, kl 18.12
Ma ei taha 5-e euriga premeeritud saada, sest ei tea, mis raha see on.
 
mull 14. detsember 2018, kl 09.54
Mina kuulsin, et ongi võimalik vaid 5€ teenida. Rohkem mitte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!