Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Hakkame kaalu langetama!
 
Helerin 30. märts 2021, kl 13.47
Keeksu, Sa oled ikka väga tubli!
Endal toitumine kaootiline. Ei ole nädal aega poes käinud. Mul on maa-all Supermarket ja sügavkülmikud ka toitu täis. Võib-olla niimoodi ongi parem ahvatlustest eemal olla.
Kaal näitas 78,8.
Katsun ree peal olla niivõrd- kuivõrd. Vahelduva eduga.
 
Keeksu 31. märts 2021, kl 15.16
Aitäh, armas Helerin!
Kuigi nädal aega on mi kaalunäit seisnud. Lihtsalt olen viimasel ajal halvasti ja vähe maganud, mis tekitab kehvale enesetundele ja nõrkusele lisaks ka suurenenud söögiisu. Lisaks hilisõhtused "unelemised" kookide või muu magusa järgi, mida normaalses seisundis pole väga olnud. Ühesõnaga püüan mitte ahvatlustele alluda ja lihtsalt mitte juurde võtta. Ehk saab kuidagi oma rütm tagasi. Samas märkimisväärne, et mis teeb ainult ühe faktori kõrvalekalle.

Kes aga jätkavad ja püüavad, väga tubli! Käega lüüa on kõige lihtsam. Samas kasvõi paar kuud pingutust ja mingi tulemus tuleb ikka. Kuitahes väike, on see ikka parem kui eimidagi.
 
Keeksu 11. aprill 2021, kl 13.17
Hei, kambasõbrad! Väljas juba ilus kevade. :)
Kas olete oma kaalunihutamisest loobunud? Mul ka just väga hoogsalt enam asi ei edene, kuid oma -10kg on siiski siiani täis tiksunud. Juhhuu!
Helerin, su super mõõtekaal on juba saabunud?
 
Helerin 11. aprill 2021, kl 19.10
Sõbrakene, ei ole veel mu superkaal saabunud. Aga varsti tuleb, ikka see koroona!
Kolin, kaos valitseb kõikjal, ka toitumisel. Täna oli ilus ilm, tegin lõket ja põletasin palju asju ära. Inimene ei peaks olema asjade ori, mida vähem neid on, seda vabam ta on.
Ei julge enam lubada, aga enne suve tahaks küll pjedestaalile tõusta!
10 kilo on väga hea saavutus. Nüüd lähebki aeglasemalt, sest pangetäis rasva ei kuluta enam kaloreid. Olin ka paar aastat tagasi sama palju kergem. Öeldakse, et kaaluhoidmine on sama raske kui langetamine, veel raskemgi.
 
Keeksu 01. mai 2021, kl 11.39
1. mai ja 3 kuud ettevõetud kaalulangetuse algusest möödas.
Kaalusin 91.7, nüüd 79.7. Kokku -12kg.
Tasapisi siiski jätkan, sest terve(m) ja saledam olla ikka üksjagu mõnus.
:)
Kuidas Sul läinud on Helerin?
 
Helerin 06. mai 2021, kl 16.50
Oleme nüüd ühes kaalus, aga mina olen vist lühem (1.65) sinust.
Elu on stressirohke, see kolimine ja uues kohas sisse-elamine... Kõike ei jõua korraga. Plaanis on ikka oma 10 kilo kaotada. Kahju, et 3 kuud läks tühjalt mööda. Aga tuleb veel uus 3 kuud!
Sina oled küll otsata tubli! Olen minagi kordades sama tee läbinud. Ainult kaalu säilitada on raskem, kui seda kaotada.
Kaalukene tuli ja näitab sama, mis vanagi. Ju siis lõpetas valetamise uue hirmus!
 
Keeksu 08. mai 2021, kl 11.46
Oi, oled ikka olemas, Helerin! :)
Kusjuures stressioludes kaalu kaotada ongi minu meelest osadel inimestel päris raske. Ma ise kipun üle sööma ja isutama isegi niisama, kui tuju kehvem. Või on madalrõhkkond. Või on halvasti magatud. :D
Ma muidu jah, 176cm pikk. Hetkel olen seega saanud tugevast ülekaalust peaagu normaalkaalu lähedale. Aga võiks muidugi 5kg veel vähem olla. Ei teeks paha.
Aga mis, proovime edasi, Helerin? Ega elu ju tõepoolest seisma ei jää. :)
 
Helerin 10. mai 2021, kl 19.31
Ma ikka kolin ja sätin. Nüüd veel raskem kaalu langetada - kõikvõimalikud tuttavad-sõbrad saabuvad nn soolaleivale. Momendil veiniõhtu kestab, aga meil kõigil plaanis kergemaks hakata. Ainult juttu jätkub hommikuni ja tegudeni ei jõua vist kunagi.
Eile oli raske päev - selle aasta esimene üritus. Meeletu tamp taga, jookstud kümneid kilomeetreid ja kaalgi tervitas paari kilo vähenemisega.
Oleme tublid, isegi igast heast sõnast piisab, et meel rõõmus oleks!
 
rõõmus rull 11. mai 2021, kl 14.31
ma tugevas plussis st 90+
Nuta või naara, alla kohe mette ei saa ...
 
Keeksu 01. juuni 2021, kl 12.09
1.juuni ja minu kaalunumber on 91.7-st muutunud 76.7'ks ehk siis kokku -15kg.
Viimaseid numbreid tuli muidugi kangiga kangutada. :D Nüüd siis püüab vähemalt hoida.
 
Kurvameelne 01. september 2021, kl 18.57
Läbi raskuste 68 kg, st miinus 6 kg (pikkus 171 cm). Visuaal on parem, aga pole veel rahul. Hakkasin jooksmas käima, nädalas 2-3 korda 30 minutit. Vaatame, kas aitab. Toitumine on ka paika lokusunud, tean peast, mis palju kaloreid sisaldab ja enam pole vaja mõõta-kaaluda. Hea nipp on ka see, et käin poes vaid korra nädalas, jäävad ära emotsiooniostud.
 
Kurvameelne on nüüd rõõmsameelne 12. september 2021, kl 09.34
Täna sain küll üllatuse osaliseks. Kaalunr 65 kg. No fantastika. Proovisin kohe ühtesid pükse jalga, mis muidu väga kitsaks jäänud olid, lukku ei saanud kinni…nüüd aga, hops ja püksid nagu jalga valatud.
Nüüd saab vaid edasi minna, vähemalt 5 kg veel vaja maha raputada. Tahan oma endist kaalu tagasi, olin siis oma kehas väga õnnelik. Praegu olen lihtsalt rahul, aga tahan rohkem.

Söön 3 x päevas: nt H: kaerahelbepuder, 10 gr võid, kohv koorega, L: kartul, maksakaste, Õ: mingi supp, salat või võikud (2 tk). Näksimine - nulltolerants.
Jooksmas käin üle päeviti: korraga 20 min, siis slackline ja kõndimine 30-min või rohkem. Õhtuti headstand. Võimalusel jätan auto koju ja liigun jalgsi.
rudrafroo 10. august 2023, kl 08.31
Kaalu alandavad tabletid - https://nplink.net/naa6wg6l Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!