Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Probleem teismelise tütrega!
 
Mures ema 14. aprill 2020, kl 13.55
Tere,elame igati tavalises peres. Mina,abikaasa ja 16a tütar. Üldiselt meie pere suhted on head. Aga viimase3-4a aastaga on ta totaalaelt muutunud. Neiu on otsustanud põhimõtteliselt terve pea kiilaks ajada,ta teeb endale ise neete ja tättoveeringuid.Lisaks on ta ka punkar... Mina ja mees koguaeg räägime,et sa kahetsed seda kunagi,aga tema ei kuula. Ütleb ,et ,,mind ei huvita teen mis tahan"
Hiljuti avastasin et ta lõigub,mõlemad käevarred kuni õlgadeni arme täis. Ma küsisin miks ta seda teeb? Selle peale ta ignoreeris mind ja kõndis minema. Ta kunagi tunnistas ,et on isegi enesetappu katse teinud. Õudne!
Lisaks kõigele sellele ta suitsetab,teeb kanepit,joob,tarbib mokatubakat ja kasutab esigaretti. Olen isegi talle 1x paki suitsu ostnud kuna lunis välja. Isa on meil peres väga äkilise iseloomuga,vahel kui laps sõimab mind või abikaasat,läheb mu mees talle kätega kallale. Olen püüdnud seda takiatada aga mu jõud ei käi üle mehe omast. Palun aidake,ma soovin saada tagasi oma normaalset tütart.
 
noh 14. aprill 2020, kl 20.28
kuna jutu järgi tundub, et mehe puhul ei ole tegemist tütre isaga vaid nn. ema uue mehega, siis suure tõenäosusega ongi probleemi juured mehes. Eriti kui ta võtab endale õiguse lapsele kätega kallale minna. Ilmselt tuleb sul valida, kas tütar või mees. Kirjelduse järgi neid omavahel klappima saada pole ilmselt võimalik ja süüdi on selles suures osas just mees.
 
Mures ema 14. aprill 2020, kl 21.19
Tüdruk elab koos minu ja oma isaga.
 
proovi rahulikult 15. aprill 2020, kl 10.14
Õnneks endal ega pojal selliseid probleeme murdeeas ei olnud. Olen kuulnud, et selliste "pööraste" noorte puhul pidi karjumine, riidlemine ja hullem veel kätega kallale minemine vastupidiselt soovitule mõjuma.
Mina soovitan teil endal püüda vaikselt ja rahulikult temaga rääkida. Mitte hüpata juurde ja kärkida, vaid minna vaikselt tema tuppa, istuda ja rääkida sellest, et vaatamata tema käitumisele armastate ja hoolite temast ja loodate, et ta oma halvad harjumused jätab. Ei ole tema vastuseid vaja kuulata, ega sõnelema hakata, vaid jätkata oma vaikseid jutte, ehk veidigi jõuab midagi kohale.
 
To proovi rahulikult 15. aprill 2020, kl 17.51
Olen autor,olen proovinud aga ta ei kuula mind. Vahepeal läheb meil täitsa hästi isegi. Ma loodan,et ta kasvab sellest käitumisest välja. Järgmine aasta saab ta 18 ja ,siis las teeb mis tahab
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!