Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Uurimistöö söömiskäitumise piiramisest
 
K98 30. november 2020, kl 13.30
Tere!

Koostan TÜ psühholoogia instituudis uurimistööd, mille eesmärk on tõlkida ja valideerida eesti keelde Piiranguskaala (Restraint Scale, Herman & Polivy, 1980) ning võrrelda seda Söömishäirete Hindamise Skaalaga (Akkermann jt, 2010). Piiranguskaala eesmärk on leida rahvastikust üles need, kes pidevalt või tsükliliselt oma toitumist piiravad, peamiselt kaalulangetuse eesmärgil.

Küsimustikule vastamine võtab aega 10-20 minutit ning kõik andmed kogutakse anonüümselt ning neid ei seostata osalejate isikutega. Andmeid töödeldakse anonüümselt TÜ Psühholoogia instituudis.

Uuringus osalemine on vabatahtlik. Teil on õigus sellest igal hetkel loobuda. Uuringus osalemine ei kujuta ohtu osaleja vaimsele ega füüsilisele tervisele.
PS! Kui sul on diagnoositud söömishäire, võivad mõned küsimused tekitada tugevaid negatiivseid emotsioone ning sellisel juhul on mõistlikum küsitlusele mitte vastata.

https://survey.ut.ee/index.php/664282

Suur tänu vastajatele juba ette!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!