Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kaaluklubi
Kui kaalulangetamine ei taha hästi õnnestuda
 
Rhal 08. november 2022, kl 03.55
Kui ikkagi pikka aega proovite ja siis näiteks kaotatud kilod lõpuks tagasi tulevad, siis võiks hakata tegelema lihastreeninguga ja piisab ka näiteks sellest, kui alguses on kodus olemas mingi korralik Resistance Band/Expander (näiteks midagi sellist: https://ee.sportsdirect.com/ptp-power-tube-plus-760566#colcode=76056616).

Tegelikult nähtavate tulemuste saavutamiseks tuleb küllalki vähe trenni teha ja mulle piisas isegi ühest minutist päevas.

Mina isiklikult märkasin mingeid tulemusi juba esimese 5 päevaga ja see motiveeris mind ikka iga päev asjaga tegelema. Et tõesti, ei pea mingi aasta aega kuskil jõusaalis käima, et keha vorm muutuks ehk see toimub palju kiiremini.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!