Aianurk
millisest aiandist
roheline 05. august 2007, kl 15.26 |
k 05. august 2007, kl 17.24 |
Soodne ei ole alati põhiline määraja. Mina hindan alati head nõu ja asjatundlikke müüjaid. Seepärast käin kõige sagedamini Kloostrimetsa puukoolis. Juhani puukool internetis müüb soodsate hindadega, vääna puukoolis on elupuuistikud soodsamad. Kui tahad viljapuid, siis soovitan ühendust võtta Polliga. Sealt saad tellida ka omale pereõunapuu just nende sortidega, mis ise tahad, aga kätte saad muidugi siis kui "puu on valmis".
Reeglina käin pisteliselt pea igas puukoolis, sest ühes kohas on soodsamad ühed ja teises kohas teised istikud.
Reeglina käin pisteliselt pea igas puukoolis, sest ühes kohas on soodsamad ühed ja teises kohas teised istikud.
vana aiaga 05. august 2007, kl 20.12 |
et elan kesklinna kristiine piiril ja põhiliikumisvahendiks jalgratas, siis on minu seni vaieldamatu lemmik linnu teel asuv kristiine aiand ja alates tänasest võin sinna juurde lisada ka vuti tänaval asuva Haljassaare puukoooli müügipunkti. sattusin sealt mööda sõitma juhuslikult, aga ostuta lahkuda ei suutnud ;-P
ühtteist (nt püsikdaaliaid soodsa hinnaga kevadel) olen vahel ostnud ka Hansaplantist, Vilj maantee suunal.
Horteses (Laagris) võib käiailusaid taimi talvelimetlemas, aga osta tasub sealt vaid toalilli, sest muud asjad on mujal oluliselt soodsamad. ja üldjuhul on seal horteses millegi pärast meie kliimas just-just õues õide puhkevad lilled alati ammu äraõitsenud võiõitsemise viimases faasis. kas neid kasvatatakse toas ette ja pannakse siis müügiks alles õitsemise lõpul õue? imelik.
ühtteist (nt püsikdaaliaid soodsa hinnaga kevadel) olen vahel ostnud ka Hansaplantist, Vilj maantee suunal.
Horteses (Laagris) võib käiailusaid taimi talvelimetlemas, aga osta tasub sealt vaid toalilli, sest muud asjad on mujal oluliselt soodsamad. ja üldjuhul on seal horteses millegi pärast meie kliimas just-just õues õide puhkevad lilled alati ammu äraõitsenud võiõitsemise viimases faasis. kas neid kasvatatakse toas ette ja pannakse siis müügiks alles õitsemise lõpul õue? imelik.
heidi 07. august 2007, kl 13.27 |
k 10. august 2007, kl 19.44 |
Lisa postitus