Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Rodoaed
 
ksss 06. oktoober 2010, kl 10.32
Tere.
Kas kellelgi on kogemusi Rodoaed.ee-ga ? Olete sealt midagi tellinud ja kas olete kauba ilusti kätte saanud peale seda kui olete ettemaksu tasunud ???

Aitäh.:)
 
a 03. november 2010, kl 15.30
Oleme tellinud. Kasvuhoone. Sooviti kogu ulatuses ettemaksu, meie selle sooviga nõus ei olnud. See, et täna on firma ja homme pole, ei ole just väga harv juhus. Leppisime kokku poole peale. Kauba sain kätte. Aga paar nädalat lubatust hiljem. Kaup oli aga kasutatud, st. oli näha, et need tükid on juba korra kokku monteeritud olnud. Tõenäoliselt oli olnud mingi näidis vms. Mõtlesin, et hakkaks vinguma, olin ju maksnud UUE, mitte kasutatud asja eest, aga siis lõin käega. Oleksin lõpuks ehk suure protsessimise ja ajakulu peale saanud ju põhimõtteliselt sama asja :) Osa klaase tuli ka ise ümber lõigata. Jälle, tegime selle ise ära, ei hakanud aega raiskama seletamise peale. Muidu asi ise on korralik.

Ühesõnaga tavaline ühemehefirma, petu peal ta väljas pole. Vähemalt meie saime oma kauba kätte.
 
rodoaed 30. august 2017, kl 10.44
Avalikult ei tohiks sellist jama kirjutada. Rodoaed müüb ainult tutikaid uusi kasvuhooneid otse tehasest. Kasutatud saab olla ainult demo mudel näituselt aga see on siis ka 50% soodustusega ehk see ei tule kindlasti mitte teadmata. Kui see oli nüüd lihtsalt mõne konkurendi katse halba varju heita, siis see polnud küll väga kena katse.
Agne Tamm 30. august 2017, kl 19.19
Nojah, te käisite pool raha ette, tema mõtles, et äkki ta ei saagi teist poolt raha! Nii see läks!
Agne Tamm 30. august 2017, kl 19.28
Appi, miks need kasvuhooned nii kallid on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!