Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
sibullillede istutuskorvid
 
pipi 28. juuni 2013, kl 19.57
kas keegi kasutab neid? soovitate?
sel aastal mul plaanis kõik tulbid (ja osaliselt nartsissid) üles võtta. tundub üsna mugav sibulad korviga mulda panna sügisel, selles mõttes et kui nende lähedusse panna järgmisel aastal üheaastaseid suvelilli, et peenrasse peale tulpide äraõitsemist tühja auku ei jääks, siis sügisel neid mättaid üles tõmmates ehk ei tõmba koos sibulatega?
aiapidamises vähe kogemusi, andke nõu:)
 
Loll linnapreili 28. juuni 2013, kl 20.04
Mina kasutan, sest nendega saab sibulad ilusasti korraga kätte ja ei pea mööda mulda tuhnima, et kus nad asuvad. Korve võtan välja hargiga. Korv käib sügavamal, kui üheaastaste juured ulatuvad.
 
teen nii 28. juuni 2013, kl 20.16
panen sibulad veidi varem korvidesse mulda, kui suvelilled koledad, lähevad korvid maha, kui järgmisel aastal tulbid tohletanud, viimased lehed veel ilusad, tõmban korvid välja põõsataha järelvalmima ja siis kohe saan suvelilled panna...konveier:)
 
pipi 28. juuni 2013, kl 20.58
teen siis ka nii:)
tundub hea ja mugav variant olevat:)

aga sibulad panene maha ju sügisel, kas talve jooksul need palstikkorvid rabedaks ei muutu ja pudenema ei hakka?
 
jep 28. juuni 2013, kl 21.16
mul on need plastikkorvid juba mitmendat aastat. Ega nad muidugi igavesed ei ole aga ettevaatlik peab olema just nende korvide väljakaevamisel- hark kipub ikka valesse kohta minema ja siis on põhjas auk olemas:). Tulpide, hüatsintide jaoks on korvid väga ok- hiired ei pääse ka nii vabalt sibulaid sööma. Nartsissid, linnupiimad, muud sibullilled saavad ilma ka hästi hakkama. Väikesed krookusesibulakesed kipuvad välja pudenema- ma panen põhja kahekordse sääsevõrgu tüki.
 
pipi 28. juuni 2013, kl 22.26
tänud teile, lähiajal ostan need korvid ära ja hakkan katsetama:)
 
muti 30. juuni 2013, kl 09.31
Ka kasutanud juba mitu aastat ja siin eelpoolöeldud plussid olemas.
Mullu panin osa tulbisibulaid suuremate korvidega, nüüd üles võttes olid aga sellised korvid sibulatest üsna tühjad - ilmselt pääsesid hiired sealt ribade vahelt sisse. Ka nügisid tõenäoliselt mutid osa korve liiga kõrgele. Nii et maa-aluste suhtes kindlat varianti pole, aga muidu on nad ennast ikka õigustanud (lihtne sibulaid üles leida, sorte lahus hoida, välja kaevata).
 
küsimus 30. juuni 2013, kl 23.02
kus poest te neid korve ostate?Ei ole juhtunud kusagil nägema
 
Matilde 01. juuli 2013, kl 08.38
aiapoed, kodutarbed
Aet 01. juuli 2013, kl 08.40
Mul ka mügrid aias möllamas . Mina kasutan puuvilja kaste , neid rohelisi .Poed neid tagasi ei saada ja siis võid nendega kauba koju tuua . Neis rohkem ruumi ,nii et tulpe pole vaja igal aastal üles võtta , võib ka üleaasta .
 
Matilde 01. juuli 2013, kl 10.51
Vot säästukas jättis igasugu kaste nurka, et bitte-sähh, aga tehti rimiks ja netu kaste ja kaubariiulid ka tühjavõitu. Nende puuviljakastide peale käis rabamine koguni:)
Ingrid Eugenie Elken 29. juuli 2017, kl 07.05
Olen vähe sibullilli kasvatanud ja pole muidugi istutuskorve kasutanud, Kas keegi kirjutaks mulle siia nende täpsed mõõdud : kui kõrged ja millise läbimõõduga need on ?
 
einev 29. juuli 2017, kl 08.44
Neid on erinevate mõõtudega.
Agne Tamm 29. juuli 2017, kl 16.40
Ei ole mina nii põhjalikuks läinud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!