Aianurk
karusmarja küsimus
maarika 09. juuli 2013, kl 20.41 |
tikrimari 09. juuli 2013, kl 22.00 |
u 10. juuli 2013, kl 10.20 |
mummi 11. juuli 2013, kl 12.58 |
anne 11. juuli 2013, kl 22.02 |
oleks sellisest ka huvitatud. mõnede aastate eest taimevahetusega karvase tikri istiku sain, sel aastal esimest korda kannab. paraku kollane ja suur see just ei ole, huvitav aga ikka.
olen ise ka tikrite fänn, huvitavad vanad huvitavad sordid. siiani otsin mägitikri istikut. endal oleks pakkuda vahetuseks, kevadel taimeke all oli, rae 1 ja malahhiit, russkil veel poegi ei ole, aga võimalik oleks oks maha painutada ja saada. mõningad tundmatud sordid on ka aias, suurte marjadega ja hilised ning üks varane.
.
olen ise ka tikrite fänn, huvitavad vanad huvitavad sordid. siiani otsin mägitikri istikut. endal oleks pakkuda vahetuseks, kevadel taimeke all oli, rae 1 ja malahhiit, russkil veel poegi ei ole, aga võimalik oleks oks maha painutada ja saada. mõningad tundmatud sordid on ka aias, suurte marjadega ja hilised ning üks varane.
.
n60 12. juuli 2013, kl 21.50 |
Minul on aias probleem marjapõõsastega.Nad ei taha mitte kasvada{ei ela ega sure}Mis on vanad põõsad,need on normaalsed aga ostsin kolm noort põõsast juba mitu aastat tagasi,tulevad mõned marjad külge ja kõik. Olen ka mahajäetud aiamaadelt põõsaid toonud ja nendega on täpselt sama lugu.
Mida ma nendega valesti võin teha?
Mida ma nendega valesti võin teha?
Ants Kuningas 16. veebruar 2016, kl 11.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Lisa postitus