Aianurk
Südajas aktiniidia
Kas lihtne kasvatada? 22. veebruar 2016, kl 21.42 |
Kas on võimalik et kasvab Tallinna tänava ääres ümber elektriposti väändununa ja on eluga rahul? Kui jah, siis naksaksin sealt kevadel jupikese ja viiksin maale, on see mõeldav? Mingi aktiniidia kohta lugesin et vajab pidevalt niisket pinnast, aga linnas ei hoolitse ta eest keegi. Või on see siiski mingi muu taim...lehed olid küll sireli sarnased nagu aiakeskuse pildil nähtu.
puru 23. veebruar 2016, kl 10.02 |
Aga võibolla on hoopis tobiväät või tselaster (vaata Google'i pilte - praegu muidugi lehti pole, mida võrrelda).
Näksatud jupikesest ta igatahes kasvama ei lähe. Kui tahad ilma rahata ronitaime, siis metsviinapuu on vist ainuke võimalus.
Ma ostsin kunagi ühe isetolmleva aktiniidiasordi ja see läks mul välja, kuigi katsin talveks korralikult. Ei ole lihtne kasvatada. Võibolla kui on tõesti soe ja varjatud kasvukoht. Või kui esimestel kasvuaastatel on pehmed talved ja jõuab kasvuhoo sisse saada.
Näksatud jupikesest ta igatahes kasvama ei lähe. Kui tahad ilma rahata ronitaime, siis metsviinapuu on vist ainuke võimalus.
Ma ostsin kunagi ühe isetolmleva aktiniidiasordi ja see läks mul välja, kuigi katsin talveks korralikult. Ei ole lihtne kasvatada. Võibolla kui on tõesti soe ja varjatud kasvukoht. Või kui esimestel kasvuaastatel on pehmed talved ja jõuab kasvuhoo sisse saada.
aktiniidia vms 23. veebruar 2016, kl 22.54 |
Agne Tamm 10. märts 2016, kl 11.32 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Agne Tamm 10. märts 2016, kl 11.34 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Agne Tamm 10. märts 2016, kl 11.36 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Agne Tamm 10. märts 2016, kl 11.38 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Lisa postitus