Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Sülem tuli!
Agne Tamm 15. juuni 2017, kl 15.46
Tuli sülem, ajasin tarru, otse kasti ei tahtnud minna! Eelmine sülem oli liiga kõrgel puu otsas, lendas metsa! Aga selle tómbasin rehaga tšahh -tšahh alla, óunapuu otsast, mitu korda, kuni nad tarru läksid, vabatahtlikult!
 
mumm 15. juuni 2017, kl 19.20
Kes siis tänapäeval sülmleda laseb ? Sülemlemisvastastest võtetest oled midagi kuulnud ?
 
teine mumm 15. juuni 2017, kl 19.28
oh, kõike oleme kuulnud ja näinud: peresid poolitanud ja "koolitanud". aga üks korralik pereheitmine ja möll on nagu omamoodi pidu. vaatad lootusega, et ehk kobarduvad madalal, aga ei, nemad panevad kõrgele männi latva. mul poeg tõi eile sealt sülemi eluga riskides alla. abivahenditeks alumiiniumredel, mitmekordne köis ja saag.
tõmbasid rehaga tšahh-tšahh - ja mesilased läksid tarru? samasse, kust tulid? siis ema järelikult ignoreeris seda üritust.
Agne Tamm 15. juuni 2017, kl 20.56
Tühja tarru läksid! Kahjuks pole rääkinud, et eelmise suve lópul kaheksast, jäi lópuks ikkagi kaks vaid järgi, sellesse suvesse, sest kuklased tegid ära ka, ühele perele! See pere mis välja läks, sinna tarusse nad läksid! Ikka päris mitu korda pidin rehaga tõmbama ja nad kobardusid lahti olevale taru kaanele ja edasi läksid nad tarru, vabatahtlikult! Niisiis ikka vaid kolm peret, võrreldes eelmise aasta kaheksaga! Ühte sülemit loodan veel tulevat!
 
Küsimus 16. juuni 2017, kl 10.25
Head uudised sul, Agne! :)
Aga rääkides veel mesilastest - mõtlesin sipelgate tõrjeks istutada aeda siia-sinna pisut piparmünti. Aga kudias see mesilastele mõjub? Mesilasi tahaks pigem aeda meelitada, ei taha neid peletada. KUidas saaks looduslikult tõrjuda sipelgaid, aga nii, et kasulikke putukaid ei peletaks?
 
teine... 16. juuni 2017, kl 12.17
kle siis, sa, Agne, oled ikka tõesti "õnnejunn", kui sul sülemlemine nii kenasti sujus. see näitab ka, et koht on hea, s.t mesilastele meeldib.

sipelgaid tõrjusin mina vanasti tomatilehtedega. nüüd mul neid enam pole, sipelgaid seevastu ümbruskonnas palju rohkem. lausa suuri pesasid on kuklased ehitanud. peaks vist hoopis neid hakkama pidama:)
tarust ajan mina neid välja booraksiga, mis mesilastele õnneks mõju ei avalda.
münt on tore küll, olen teda üha rohkem hakanud salatites jm kasutama, teest rääkimata, aga sellega vist sipelgahordide vastu ikka ei saa.
 
Mesila 19. juuli 2019, kl 12.05
Meil ka Asulas pidas siin üks olid tal mesilased kes olid päris saatana käsilased. Raisad olid dreseeritud. Mesipuus oli kaks sektsiooni. Ühte tegid müügi jaoks suhkrust käisid aga inimeste suhkrutopsidest lahtisest aknast suhkruteri toomas. No mis kuraditega teed sellistele ei saa suhkrutrahvi ka väänata. Teises osakonnas tegid siis pererahva jaoks korjasid kanapersete pealt. Aga no lõpuks keemia tegi õigust saatis nad igavestele korjemaadele
 
Amatöör Luulutaja 19. juuli 2019, kl 12.05
need mesilased
on saatana käsilased
ta tunneb oma mesilaste üle uhkust
ei nad pea puhkust
teevad mett suhkrust
erilised
geneetilised
mesilased
nad suhkrumett toodavad
ja lolle hanesi ootavad
ta mesilstel on kummikud jalas ja tundlad blondeeritud
bersseaugud läikima poleeritud
jääb karu sellest suhkruhaigeks
suhkrusisaldus on seal räige
saad sa sellest aru
et sellest meest jääb suhkrutõppe karu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!