Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
võimsad redised
 
mannu 29. juuli 2017, kl 20.44
mis moodi redist sisse teha? istutasin mahiimast ostetud lindid maha ja kasvasid ühe lindi peal vaheldumisi redis-porgand-redis. redised väga võimsad. põidlast jämedamad, peaaegu 10-12 cm pikad. ilusad ja väga hea maitsega. mismoodi saaks neid sisse teha et talvel .... mingi värske salati sisse panna saaks?
Agne Tamm 30. juuli 2017, kl 17.39
Meil ka redised tavalised, ei viitsinud harvendada, võtame suuremad ära ja see ongi harvendamine!
 
rediseid 01. august 2017, kl 10.24
saab hapendada, ilmselt siis ka marineerida. ma ise pole küll marineerinud aga proovi....
hapendatud kraami säilitamiseks on väga külma kohta vaja, kui seda pole siis ei säili (külm tähendab +1-+2 kraadi).
ma olen kurki külmutanud vanasti, kui talvel poest saada polnud. tegin kuubikud ja olid talvel nagu värsked - proovi redist ka.
ega kui ise ei proovi, ei nuputa, siis teada ei saa.
 
proovi 02. august 2017, kl 21.56
Olen saanud lõikudeks lõigatuid ja marineeritud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!