Aianurk
võimsad redised
mannu 29. juuli 2017, kl 20.44 |
mis moodi redist sisse teha? istutasin mahiimast ostetud lindid maha ja kasvasid ühe lindi peal vaheldumisi redis-porgand-redis. redised väga võimsad. põidlast jämedamad, peaaegu 10-12 cm pikad. ilusad ja väga hea maitsega. mismoodi saaks neid sisse teha et talvel .... mingi värske salati sisse panna saaks?
Agne Tamm 30. juuli 2017, kl 17.39 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
rediseid 01. august 2017, kl 10.24 |
saab hapendada, ilmselt siis ka marineerida. ma ise pole küll marineerinud aga proovi....
hapendatud kraami säilitamiseks on väga külma kohta vaja, kui seda pole siis ei säili (külm tähendab +1-+2 kraadi).
ma olen kurki külmutanud vanasti, kui talvel poest saada polnud. tegin kuubikud ja olid talvel nagu värsked - proovi redist ka.
ega kui ise ei proovi, ei nuputa, siis teada ei saa.
hapendatud kraami säilitamiseks on väga külma kohta vaja, kui seda pole siis ei säili (külm tähendab +1-+2 kraadi).
ma olen kurki külmutanud vanasti, kui talvel poest saada polnud. tegin kuubikud ja olid talvel nagu värsked - proovi redist ka.
ega kui ise ei proovi, ei nuputa, siis teada ei saa.
Lisa postitus