Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Palm 5 eurot
 
seidi 22. september 2017, kl 18.23
Ei tea palmi nime, kuid väga huvitav sort. Mingi draakonipuuline vist. Kasvab laeni välja, kui on sobivad tingimused. Pidevalt tuleb emataimelt juurdekasvu. Potis on erinevas vanuses taimi, mustrilise varre ja kähara tutiga. Kui liiga pikk vars maha saagida, hakkab see mitmeks harunema. Taime on kuu aega tagasi kastetud Actaraga, sitikate tõrjeks. Seega on hetkel taim mürgine. Taimele sobib võimalikult valge kasvukoht. Kuna armastab kõrget õhuniiskust, siis meeldiks talle ahiküttega kodu. Liiga kuiva õhuga ruumis muutuvad tema leheotsad pruuniks. Praegusel taimel on palju juurdekasvu, kuid just valguse puudus ja kuiv õhk pidurdavad tema kasvu ja leheotsad on pruunid. Hea omadus on see, et konkreetne palm on hästi vastupidav ja ei veni ka hämaras ja soojas välja. Kui ta sobivatesse tingimustesse saaks, kasvaks temast väga dekoratiivne palm.
Huvi korral lisan pildi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!