Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Aianurk
Püsilillede talveks ettevalmistamine
 
liisi 02. oktoober 2017, kl 08.22
Tere!
Mida teete teie?. Kas lõikate sügisel äraõitsenud lilled tagasi näiteks floksid, pojengid,päevakübarad,iirised jjne. või teete seda kevadel-
Kui on viitsimist siis andke palun teada
Ilusat tegusat päeva
Agne Tamm 02. oktoober 2017, kl 09.57
Ikka sügisel peaks!
 
nii ja naa 06. oktoober 2017, kl 10.05
Sellega on nii ja naa, mõni soovitab jätta talveks kõik nagu on, linnukesed pidavat leidma midagi söögipoolist, putukad, mutukad, siilid talvitumiseks vajalikku varju ja materjali. Kui väga silma ei riiva võiks ju jätta. Meil vastasmaja korralikud elanikud otsustasid eelmisel laupäeval väikese puudetuka aluse lehtedest puhastada?? Paaril päeva hiljem mitmed inimesed nägid siile ringi jooksmas, vot, nende talvekorter hävitati suure korraarmastuse tõttu.
 
uu 11. oktoober 2017, kl 13.45
kõrged pealsed lõikan maha, ei meeldi näha neid talv läbi tuules õõtsumas. vähemalt mitte nähtavas/käidavas kohas. kui kuhugi tahapoole aia aia äärde midagi jääb, pole hullu.
langenud puulehti peenralt ei korista, eks need ongi siisi püsilillede katteks. kevadel lihtsam neid koristada ka.
 
Virukas 13. oktoober 2017, kl 16.14
Flokse ei lõika enne kevadet, samuti krüsanteeme, sest muidu ei leia krüsanteeme kevadel üles. Muud pehmemate vartega lilled (kindlasti pojengid) lõikan haiguste leviku pärast sügisel ära.
 
nagu ilm lubab ja viitsimist on 16. oktoober 2017, kl 20.14
aga pojengid küll kindlasti sügisel
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!